Huszonévest szúrtak le a Westendben

Huszonévest szúrtak le a Westendben

Egy férfi és egy nő együtt volt, egy másik férfi szúrt, az áldozat életveszélyes állapotban.

A hvg.hu beszámolója szerint csütörtökön kora délután veszekedés tört ki két férfi és egy nő között a Westend egyik mozgólépcsőjénél. Majd az egyik férfi megszúrta a másikat és elmenekült volna, de a késelőt a biztonsági őrök elkapták. Szemtanúk szerint a rendőrök őrizetbe vették a tettest és a leszúrt férfivel együtt lévő hölgy kihallgatás alatt áll.

Hírdetés

A nullker.hu értesülései szerint mentősök ápoltak a Westend első emeletén egy férfit. A hírportál azt írta, hogy a padlón egy kés volt, ami alátámaszthatja a bevásárlóközpontban terjedő hírt, miszerint a férfit leszúrták. Az Index.hu mentős forrásaira hivatkozva azt állítja, hogy a sértett életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.

Hivatalos közlemény még nincs a történtekről.

A bevásárlóközpont biztonsági diszpécsere az alfahir.hu számára azt mondta, hogy sajnos nem mondhat semmit, tehát nem erősítette meg, de nem is cáfolta a sajtóértesüléseket. Kérte, hogy keressük az üzemeltetést. A Westend sajtókapcsolatként megadott telefonszámát elértük, a kolléga visszahívást ígért. A rendőrségtől írásban kértünk tájékoztatást.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »