Hun Tv: 27 százalékkal fogyott a magyar az előző év adott időszakához képest

Aktuálpolitikai Kerekasztal (2017. május 3.)

Az adásban résztvevő beszélgető társak; Dr. Horkovics János, Balatoni István, Győrey Attila, Boda Róbert

· Megvizsgáltuk a Nemzeti Konzultáció 2017. – című kormánykiadványt, amelyet gondosan kipostázott a hatalom minden választópolgárhoz. Szeretnénk a nézőket bevonni, egy olyan kísérletbe, hogy próbáljuk meg egészen más, valódi kérdésekkel ellátottan visszaküldeni ezeket a kérdőíveket, a területi képviselőinknek, és a kormányirodának. – (itt megtekinthető https://www.youtube.com/watch?v=h47xDSYCQmA) –  Meglátjuk, hogy milyen reakciót váltana ki, ha nem a bugyuta ál-kérdések, és körmönfont tudat-manipulatív sugalmazások helyett valódi, a többséget már régóta égetően feszítő problémákra világítanánk rá?

Másik témánk, hogy „Elfogy a Magyar”! – A KSH-statisztikai adatai alapján, a természetes fogyása a Nemzetnek az előző év adott időszakához képest, 27%! De a csökkenő szaporulatot figyelembe véve, és a növekvő halálozási rátával is összevetve, 68% a tavalyi év első két hónapához viszonyítva! Ennek a döbbenetes genocídiumnak az okait feltétlenül elemeznünk kell, azért is, mert kormányoldalról semmiféle magyarázatot nem kapunk ezekkel a megrendítő adatokkal kapcsolatban. Viszont értesülhetünk arról, hogy ki tudja milyen csillagászati összegekből, négy un. „SZUPERKÓRHÁZAT” hoznak létre Budapest északi és déli területein, a lehető legújabb,legdrágább diagnosztikai eszközökkel és műszerezettséggel. Felmerülhet a jogos kérdés, hogy a zuhanórepülésben lévő, és láthatóan tudatosan lepusztulni hagyott egészségüggyel éles kontrasztot mutató új (az adófizető polgárok adóforintjaiból) épülő beruházások, vajon ki(k)nek az érdekeit is szolgálhatják?

· Az UNIO betelepülés politikájának egyre veszélyesebb új elképzeléseit vagyunk kénytelenek megismerni, hiszen már arról tárgyalnak, hogy eltörlik a kötelező betelepítési limitet, azaz korlátok nélkülivé akarják tenni a befogadási kényszert, ahogy Soros is nyomatékosan propagálta, még kölcsönt is felajánlva, erre a célra!

· Bevallottan az EU- szervezte a budapesti kormányellenes tüntetéseket! A Die Zeit német napilap még „hatalmas sikernek” állítja be, hogy sikeres külföldi beavatkozást un. „puha erő” alkalmazását láthattuk a magyar fővárosban is. A cím is árulkodó; „Ahol a kék zászlók lengenek”!

Hírdetés

· Az elmúlt hónapok folyamán a délkelet európai országokban sorozatban jöttek létre kormányellenes tüntetések – (tökéletesen azonos forgatókönyv alapján)  februárban Romániában, áprilisban a frissen megválasztott Szerb hatalom ellen, manapság Macedóniában, és mindez idő alatt folyamatosan a Lengyel nemzeti kormány ellen folyik a mindenütt tipikus jegyeket viselő, főleg az egyetemistákat,és elsősorban a tapasztalatlanabb, a liberális eszmékkel könnyen megvezethető befolyásolható  fiatalabb korosztályt tudják bevonni ezekbe a megmozdulásokba. Mivel ezeket az EU – (megvásárolt)  központján keresztül maga Soros szervezi a már jól ismert hálózatain és civil szervezetein keresztül, nehéz meglátni hogy a következmények mennyire lehetnek súlyosak? Az is kiderült, hogy még 2014-ben NGO- dokumentumokból, hogy Soros rengeteg médiát és programot támogatott, és magas színvonalú, szándékainak megfelelő célzattal készült publicisztikákat rendelt meg, mintegy 128 cikket amelyeket egész Európában terjesztettek, főleg az EU-Observer segítségével, és alkalmasak voltak az újságírók mintegy 90%-nak a befolyásolására.

· Elmondható, hogy teljes gőzzel dübörög Soros „káoszgépezete”!   Vajon ez itt már maga a Hibrid Háború?

· Sorost „fejedelmi” külsőségek között fogadták az UNIO  farizeus kitartottjai, Junckerrel az élen.

· Orbán mégiscsak kénytelen volt meghátrálni?  Érdekes fejleménynek tűnik, a kormányzat stabil, „kőbe vésett” állásfoglalásának „felpuhulása” a migráns ügyben. Kíváncsian várjuk, hogy milyen magyarázatokat fogunk hallani az un. „kiskorú migránsok „ befogadásával kapcsolatban? Vajon milyen kapcsolati lánc  fűzi össze A Bilderberg csoportot, Sorost, Bajnait, Simicskát és Vonát?

HUN TV – Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kategória:Aktuális, Aktuálpolitikai Kerekasztal, Hírek, Videó


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »