Hülyét csináltak Nikki Haley USA ENSZ-nagykövetből egy nem létező szigetre gyakorolt orosz befolyásolás kapcsán

Hülyét csináltak Nikki Haley USA ENSZ-nagykövetből egy nem létező szigetre gyakorolt orosz befolyásolás kapcsán

RUSSIA TODAY

Vovan és Lexus (Vlagyimir Kuznyecov és Alekszej Sztoljarov), a két híres orosz beugrató művész nyilvánosságra hozta egy újabb megtréfáló telefonjának rögzített felvételét. Ebben úgy jelentkeztek be Nikki Haleynél, hogy az egyikük Mateusz Morawiecki lengyel miniszterelnök.

Kifejezték aggodalmukat, amiért az oroszok beavatkoznak a Dél-kínai tengeren lévő képzeletbeli Binomo szigetén. Haley elmondta, hogy tökéletesen tisztában vannak az orosz befolyással és azt szoros figyelemmel követik.

A megszemélyesítő megkérdezte: „Ismeri Binomót?  Kihirdették függetlenségüket. Választásokat tartottak, és feltételezzük, hogy az oroszok beavatkoztak.”

Haley azt felelte: „Igen, persze, beavatkoztak. Teljes mértékben.”

Hírdetés

Haley hasonló ostobaságokkal és tudatlanságát eláruló válaszai sora után egyik kérdésre azt mondta az oroszokról, hogy „agresszívek… de folyamatosan figyelmeztetjük őket, hogy hol a helyük”.

Ezt már az orosz külügyminisztérium se engedte el a füle mögött.

Maria Zaharova Facebook oldalán ezt a kommentet írta: „Nikki, tényleg akarja, hogy Oroszország emlékezzen mindarra, hogy hol a helye a világban?”

A két humorista már számos ország politikai vezetőjét átverte, amikor valamilyen más ország vezetőjét megszemélyesítve telefonált.

Ezt tették Erdogan török elnökkel vagy Szaakasvili volt grúz elnökkel is.


Forrás:lovasistvan.hu
Tovább a cikkre »