Huliak a köztévét kritizálja, miután leesett a székről (videóval)

Huliak a köztévét kritizálja, miután leesett a székről (videóval)

Rudolf Huliak (SNS) képviselő az internet slágere és a mémkészítők célpontja lett, miután leesett a székről. A közösségi oldalakon terjedő videón az látható, ahogy az STVR 5 perc múlva 12 politikai vitaműsora után eltolta magát az asztaltól, felborult a székével, majd a földre esett.

A műsorvezető és a stáb sietett Huliak segítségére. Mint a cas.sk portálnak elmondta, az esés után fejfájást és fájdalmat érez a nyaki gerince felső részén, és ha ezek a problémák nem múlnak, akkor orvosi segítséget kér. Bírálta azt is, hogy a felvétel nyilvánosságra került.

„Teljes mértékben megengedhetetlen, hogy a köztévéből ilyen jellegű kompromittáló anyagok szivárogjanak ki” – jelentette ki.

Hírdetés

Huliak a Nový čas portálnak elmondta, hogy a pódium nem volt bebiztosítva. „Huliak képviselő minden bizonnyal hatalmának teljes súlyával leterhelte a csatlakozást, és a pódium egyes részei opportunistán viselkedtek – nyomás alatt nem voltak hajlandók összetartani. Sok szimbolika egy gimnasztikai darabban” – írta a videóhoz.

Körkép.sk


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »