Hű lehetett pártja nevéhez Szanyi kapitányék egyetlen országgyűlési képviselője

Hű lehetett pártja nevéhez Szanyi kapitányék egyetlen országgyűlési képviselője

Mert ilyen közleményt józanul nem lehet kiadni, az legalább annyira biztos, mit haláltáborban a kupleráj.

Az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom (rövidítve: Iszom), vagyis Szanyi kapitány sok vizet nem zavaró gittegylete, mely csak azért kerül bele viszonylag gyakran a közszolgálatinak álcázott kormányszócsövek repertoárjába, hogy próbáljon – egyébként nagyon helyesen – szavazatokat elszipkázni a ballibektől és terelje egy életképtelen, de kormány által koordinált szocialista képződmény felé (nem borgőzös vicc, a Szanyi-párt tényleg szocializmust akar…) a  Kádár-nosztalgiázókat.

Nos, ennek a pártnak az egyetlen országgyűlési képviselője, Székely Sándor, aki egyébként még a Demokratikus Koalíció farvizén jutott  be a Parlamentbe, az alábbi közleményt juttatta el az MTI Országos Sajtószolgálatához, melyet szó szerint közlünk:

Székely Sándor független országgyűlési képviselő közleménye

Mi történik az országban? A homofób szélsőjobboldallal együttműködő politikusok mondtak tegnap beszédet a Pride-on. Egyedüliként Székely Sándor független országgyűlési képviselő mondott nemet a Fidesz melegellenes törvényére az Országgyűlésben pár hete. Soktizezer köszönetet kapott Székely emberektől.

Hírdetés

Székely: "Az LMBTQ szervezetekről semmit sem kaptam. Az úgynevezett szabad magyar sajtó – bár ezer cikket írt a témáról – engem nem szólaltatott meg. Számukra nem létezem, a pártomról, az ISZOMM-ról egy büdös sort sem írnak."

Tegnap egy olyan országgyűlési képviselő mondott beszédet a Pride-on, aki 2018-ban Vona Gáborral tárgyalt választási együttműködésről, valamint most is azt gondolja, hogy a melegellenes törvényt simán megszavazó kirekesztő, homofób, gyűlölettel politizáló Jobbikkal érdemes kormányt váltani.

Valaki magyarázza meg, hogy mi történik. A képviselő közösségi oldalán várja a megfejtéseket.

Kiadó: Székely Sándor független országgyűlési képviselő

Hogy melegebb éghajlatról is próbálnak szavazóbázist építeni, az nem baj, csak nehogy legközelebb a síkosítós flakont húzzák meg egymás a nagyfröccsös pohár helyett.

(Kuruc.info)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »