Hosszú Katinka: Megpróbáltatásokon megy keresztül a kapcsolatunk

Hosszú Katinka: Megpróbáltatásokon megy keresztül a kapcsolatunk

A Facebookon reagált Hosszú Katinka és Shane Tusup arra, hogy találgatások sora jelent meg a sajtóban a házasságukkal kapcsolatban, ami – állítólag – válságba jutott. Mint csütörtökön megírtuk, a Blikk, a Bors és a Ripost egymást túlharsogva cikkezett a jelenkor talán „legismertebb” kapcsolatának végéről.

Hírdetés

„Az elmúlt napokban több cikk jelent meg a sajtóban házasságunkról, melyeket eddig nem kommentáltunk. A mai napon azonban egyes írások átléptek egy határt, ezért a további valótlan állítások megjelenése előtt szeretnénk tisztázni a helyzetet” – olvasható a bejegyzésükben. Hozzátették: igaz, hogy a kapcsolatuk nehéz időszakon, megpróbáltatásokon megy keresztül, és az is igaz, hogy eközben az Iron Aquatics edzései minden csoportban megrendezésre kerülnek. Úgy vélik, hogy ebben a pillanatban ennél többet nem tudnak mondani, a bulvársajtót pedig ellepik majd a velük kapcsolatos durva és minden alapot nélkülöző feltételezések.

„Ígérjük, ha mondanivalónk lesz, arról értesíteni fogjuk az értünk aggódókat. Addig kérünk minden, velünk kapcsolatban megjelenő találgatást erős fenntartásokkal kezelni” – fűzte hozzá Hosszú Katinka és Shane Tusup.

http://mno.hu/


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »