Hosszú Katinka hivatalosan is panaszt tett a Facebooknál

Hosszú Katinka hivatalosan is panaszt tett a Facebooknál

Továbbra is a Duna Arénában maradhat az Iron Aquatics, Hosszú Katinka azonban a több mint félmillió követővel rendelkező Facebook-oldalát még nem szerezte vissza.

Hosszú Katinka megerősítette a Magyar Úszószövetségnek, hogy a továbbiakban nem Shane Tusup az edzője. Hogy a háromszoros olimpiai bajnok kivel folytatja a pályafutását, azt a szövetség vezetői sem tudják, és nem is sürgetik, egyelőre arról sem döntöttek, hogy javasolnak-e Tusup helyet másik trénert a kiemelt edzői programba – írja a Nemzeti Sport.

Hírdetés

Kérdéses volt, hogy Hosszú Katinka klubja, az Iron Aquatics maradhat-e a Duna Arénában, mert az erről szóló szerződés május 31-én lejárt. Kiss Kinga, az Iron Corporation menedzsere a Nemzeti Sportnak azt mondta, van szerződésük, ráadásul a klub és a BP2017 Kft. hetek óta tárgyal a folytatásról, és mindkét cég kifejezte hosszabbítási szándékát.

Hosszú Katinka közösségi oldala múlt hét csütörtökön a késő esti órákban vált elérhetetlenné, de most kiderült, hogy az úszó jelezte a Facebooknak a problémát. „Katinka hivatalosan is jelezte a Facebook illetékeseinek a problémát, mi is gőzerővel dolgozunk azon, hogy helyreállítsuk az oldalt” – mondta el Kiss Kinga.

Hosszú legközelebb június 8–9-én lép rajtkőre a Mare Nostrum-sorozat első állomásán, Canet-en-Roussillonban, addig az Egyesült Államokban készül.


Forrás:vg.hu
Tovább a cikkre »