Hosszú Katinka Dubajba megy

Hosszú Katinka Dubajba megy

A magyar úszóválogatott maroknyi csapata megváltoztatta edzőtáborának helyszínét, de biztosan utazik.

Dél-Afrika helyett Dubajban melegedhetnek az olimpiára készülő magyar úszóválogatottak – értesült az SzPress Hírszolgálat.

Az afrikai országban a járványhelyzet nem engedi az edzőtáborozást meleg égövben – ismert, a déli féltekén most tombol a nyár -, Dubajban azonban igen, ahol 25 fok van.

A sportolók egy

5 csillagos szállodában laknak majd, az uszodától 8-10 perces buszútra.

A konditerem a szállodában van ezúttal, nem az uszodában.

Hírdetés

A lehetőséggel ezúttal csak a Kőbánya SC, az UTE és a Pécsi Nonprofit Zrt összesen kilenc úszója él, Milák Kristóf tehát például nem utazik, válogatott társaival egyetemben Balatonfűzfőn, illetve Hódmezővásárhelyen készül.

A Kőbánya SC színeit képviselő Késely Ajna, Berecz Blanka, Rohács Réka, Telegdy Ádám, Horváth Dávid és Sárkány Zalán mellett a világbajnok Kapás Boglárka és edzőtársa, Lakatos Dávid, az UTE úszói, valamint Kenderesi Tamás, a Pécsi Nonprofit Zrt versenyzője alkotja a Dubajba január 23-án három hétre elutazó válogatottak kis csapatát. A szakembergárdában ott lesz többek között Turi György, a kőbányaiak, Virth Balázs, az újpesti klub mestere, ahogy a pécsi Tari Imre is, de lesz a versenyzőknek gyúrója és orvosa is.

Rajtuk kívül utazik még

Hosszú Katinka is, de a többiekétől eltérő szállodát és uszodát választott

magának.

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »