Hosszú a történelmünk, ám ennyi adót soha nem fizettünk!

Töröknek, németnek, királynak, egyháznak, földesúrnak együtt nem fizetett annyi sarcot a Magyar, mint amekkora sarcot kiKÉNYszerít az állam az államban.

Hogy hova megy el ez a rengeteg adó?

A téged kontroll alatt tartó erőszakszervezeteknek a fenntartására, a hatalom elnyomógépezetének bürokratikus intézményeinek fenntartására, a futószalagon gyártott elnyomó törvények megalkotó és betartató jogász kasztnak a fenntartására, az idegen, rabszolgaságban tartó multicégek finanszírozására, az intézményesített, uniformizált rabszolga neveldékre a lelket és szellemet fogva tartó, manipuláló egyházakra, a nemesi hűbéri rendszer kiépítésének a finanszírozására, spekulánsok, vámszedők, farizeusok, kufárok zsebébe… üres játszóterekre, kurvadrága autópályákra, hatalmas köznyomorító közintézmény komplexumokra, kastélyokra, luxus szállókra, luxus jacht kikötőkre, luxus hajókra, luxus lakóparkokra, luxus strandokra, luxus parkokra, luxus kaszinókra, a luxus finanszírozására, luxus kurvákra… az élettered az erdők, mezők, természetvédelmi területeink, tavaink, földjeink kisajátítására, a konTROLL rendszer kiépítésére… a parazitarendszer haszonélvezőinek a kitartására.

Míg neked a kezed kérges, addig nekik a szívük kérgesedik…

Hírdetés

Büntetnek, sarcolnak, szabályoznak, jogot fosztanak, szabadságot vonnak meg, fejnek, csapolnak, szívják a véredet az élet energiád. Te vagy az őket életben tartó energia , erőforrás… a humán erőforrás. Belőled nyerik az erejüket, életenergiájukat a mindenhatóságukat. Nélküled elsorvadnának mint a mezőn a száraz kóró, mint a parazita gazdatest nélkül. Míg te a hónap második felében a filléreidet számolgatod, sakkozgatsz a csekkekkel, próbálod túlélni az életet, próbálsz életben maradni, addig ezek a tőled kikényszerített, rád kivetett sarcból a dézsmából dőzsölnek, FÉNYŰZŐ urizáló, pazarló, pusztító életet élnek. Gőgösen, flegmán, arrogánsan a pofádba röhögnek… és mantrázzák, hogy a jogállam a demokrácia… a munkaalapú társadalom a társadalmak legjobbika… Nekik igen !!! Neked is ?????

Bernics Ferenc

Magyar Tudat

The post Hosszú a történelmünk, ám ennyi adót soha nem fizettünk! appeared first on Magyar Tudat Nemzeti Hírportál.

Related posts:Tanárok bére a létminimum szintjén                                                                                                                                                                                                                                                                                                A bérek befagyasztása mára…Vállalkozások kerülnek lehetetlen helyzetbe                 Októberben két…A Nemzeti Adó- és Vámhivatal “nem áll rosszul”                 A Nemzeti…


Forrás:magyartudat.com
Tovább a cikkre »