Horrorbaleset a 7-es úton: leszakadt a motoros lába

Leszakadt a lába a karambolban egy motorosnak, ezért egy vontatókötéllel szorították el az ütőerét, hogy el ne vérezzen.

Velencénél a 7-es úton épp elkanyarodott egy autós, amikor a motoros egy kocsisort akart megelőzni, s ennek az autónak a hátuljába csapódott bele. A szemből jövő első autó sofőrje és utasa segített a súlyosan megsérült motorosnak.

Hírdetés

„Fékeztem egy jó nagyot, láttuk, hogy leesik az ember az útra. Kiugrottunk a kollégával, odaszaladtunk, és láttuk, hogy vérzik. A lába leszakadt, tehát elhagyta a lábát. Gyorsan visszaszaladtam az autóhoz, kerestem egy kötelet. Hál Istennek volt nálunk egy vontatókötél, visszamentünk, azzal szorítottuk el a lábát” – mesélte az egyik férfi a TV2 Tényeknek.

Ezután beszélgettek a motorossal, hogy ne veszítse el az eszméletét, míg a mentők odaértek. Elmondásuk szerint a sérült kijelentette, hogy, inkább meghal, mint hogy láb nélkül éljen.

A kiérkező mentők nejlon zacskóba tették a leszakadt testrészt, hogy le tudják fagyasztani, majd mentőhelikopterrel szállították kórházba a motorost. Azonnal megműtötték, a lábát is visszavarrták, azt azonban még nem tudni, sikeres volt-e az operáció.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »