Hoppá: sztriptíztáncosnő volt a leendő „hercegnő”

Hoppá: sztriptíztáncosnő volt a leendő „hercegnő”

A multikulti-lobbi és a normális társadalom közti egyik legnagyobb ütközet zajlik éppen az egykor büszke Angliában. Mint ismeretes, a királyi család egyik liberális tanoktól elbolondult fia, Harry herceg nemrég bejelentette, hogy egy kevert vérű amerikai nőt, a 32 éves, elvált Meghan Markle-t kívánja elvenni feleségül. Az arajelöltről azonban a TMZ celebmagazin kiderítette, hogy a „szexiparban” dolgozott.

A magazin a leendő „hercegnő” egy korábbi életrajzát szerezte meg, amelyet az NBC televíziónak küldött el, amikor a „Deal or No Deal” című vetélkedőjébe jelentkezett hosztesznek. (Azonos a magyar „Áll az alku” című műsorral.) Ebben felsorolta „szakértelmeit”, így például hogy tud baseballozni, golfozni, lovagolni és úszni. Ezen a listán szerepel a sztriptíz is. (Főzés, gyermeknevelés, esetleg nukleáris technológia véletlenül sem.)

Hírdetés

A feminista bűnmagazinok máris sikoltozva védik a tehetséges hölgyet, hiszen ő maga a megtestesült vadliberális álom, akinek minden porcikája maga a politikai korrektség. Még senki sem szólalt meg az ügyben, de már megelőlegezték, hogy az elnyomó férfitársadalom biztosan tönkre fogja tenni szegényke életét, rá fog zúdulni a „slutshaming” (kb. „ribanc-megszégyenítés”, ez a feministák műszava arra a felháborító tényre, hogy a társadalom nem tartja sokra az erkölcstelen nőket, min természetesen változtatni kell). Maga Meghan Markle egyelőre nem szólalt meg, de ha meg is teszi, borítékolhatóan Horn Gyula híres válaszát fogja idézni: na és?!

Nem ez az első eset, hogy a királyi család tagja erkölcsileg kifogásolható nővel akart összeházasodni. Az 1930-as években VII. Edward király egy Wallis Simpson nevű elvált amerikai asszonyt akart elvenni, ám az anglikán egyház megtagadta a frigy megszentelését, és Edwardnak le kellett mondania a trónról VI. György javára. A házasságot így is megkötötték ugyan, de a kérdéses erkölcsű nőt sosem fogadta be a királyi család, és nem viselhetett udvari címet.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »