Hoppá! Felkereste a kutyamészáros édesanyát a jobbikos képviselő

Hoppá! Felkereste a kutyamészáros édesanyát a jobbikos képviselő

Egyed Zsolt, a Jobbik országgyűlési képviselője szerdán személyes találkozást kezdeményezett Detek település polgármesterével és alpolgármesterével, a napokban elhíresült úgynevezett „deteki kutyamészáros” édesanyjával.

Egyed Zsolt jelezte Detek első emberének, hogy kötelessége jelenteni a hatóságoknak, ha az általa irányított településen bűncselekmény jut a tudomására. A jobbikos politikus a helyszínen is azt hangsúlyozta, hogy

fontos lenne az, hogy a deteki kutyamészáros édesanya, aki jelenleg alpolgármester lemondjon

az általa betöltött tisztségről. Az édesanya elmondása szerint

fia jó nevelést kapott, otthon segítőkész, dolgos; tinédzser kori meggondolatlanságot követett el, és nagyon bánja tettét. Állatmenhelyen vezekelne bűnért.

Hírdetés

Egyed Zsolt parlamenti képviselő korábban úgy fogalmazott, hogy

„olyan ember, aki a gyerekét ilyenné neveli, alkalmatlan egy település második embereként felelősen intézkedni”.

Detek első embere és az önkormányzat több dolgozója politikai szándékot is lát abban, hogy a nyáron készült videó most januárban hirtelen előkerült. A Jobbik közleménye szerint: ami tény, a fiatalember elkövette tettét, amiért maximális büntetést érdemel.

Gulyás Erzsébet (Detek alpolgérmester) és Egyed Zsolt (Jobbik)

Egyed szerint a példás büntetés elmaradása a hasonló esetek szaporodását okozhatja, azt üzenné, hogy a brutális állatkínzás, és az azzal való kérkedés nem üldözött a társadalom részéről. Eközben már 25 ezren követelik az állatkínzó bebörtönzését.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »