Honvédségünk már nincs, de zsidókhoz dörgölőzésre még futja

Honvédségünk már nincs, de zsidókhoz dörgölőzésre még futja

A Magyar Honvédség hivatalos oldala kiemelt hírben számol be arról, hogy újra kiadásra került egy előzőleg 1940-ben (bizony a rettenetes „Horthy-fasizmus” idején!) kiadott zsidókról szóló könyv, a Honvédelmi Minisztérium gondozásában.

A HM Hadtörténeti Intézet és Múzeumban mutatták be január 30-án a Zrínyi Kiadó legújabb kiadványát. Az eredetileg 1940-ben kiadott „Magyar hadviselt zsidók aranyalbuma” című kötet reprintjének bemutatóján részt vett Ilan Mor, Izrael rendkívüli és meghatalmazott nagykövete is.

Hírdetés

Beszédet mondott Hende Csaba honvédelmi miniszter, dr. Köves Slomó, a HM Tábori Lelkészi Szolgálat tábori főrabbija (igen, jól olvassák, Köves Slomó a HM-től is kap fizetést, bár nem valószínű, hogy túl sok teendője lenne rabbiként a honvédségnél -szerk) és Sessler György, a Munkaszolgálatosok Országos Egyesületének elnöke. A kötetet megvalósulásáról dr. Bozsonyi Károly, a HM Zrínyi Kft. ügyvezetője tájékoztatta a megjelenteket.

Deres: Szánalmasnak is minősíthetnénk azt az erőlködést, amivel többek között a régebben nemzeti színekben tetszelgő Hende Csaba (de tágabb értelemben az egész Fidesz) dörgölőzik a zsidókhoz, hogy ezzel levakarják magukról az európában rájuk sütött antiszemita bélyeget. Különösen gyomorforgató, hogy erre a már sajnálatos módon szinte alig létező honvédséget is felhasználják.


Forrás:deres.tv
Tovább a cikkre »