Homoszexuális fekete férfi lesz Tündérkeresztanya

Homoszexuális fekete férfi lesz Tündérkeresztanya

Az Amazon támogatásával készülő új Hamupipőke filmben, a Tündérkeresztanyát Billy Porter fekete homoszexuális férfi alakítja majd. Az Emmy-díjas Porter nem is tagadja, hogy a filmmel a genderfluiditást (vagyis a nemek állandó megváltoztatásának lehetőségét) is propagálni akarja a gyerekeknek, akik szerinte erre igenis készen állnak.

Billy Porter, színészt választották ki Tündérkeresztanya szerepére a most készülő felújított Hamupipőke musicalben, amit szeptembertől tesznek majd elérhetővé az Amazon Prime-on. A mesében keresztanyu természetesen nő, Porter viszont egy homoszexuális fekete férfi.

Az Amazon azt mondja, hogy Porter – úgymond – újra kívánta gondolni a szerepet, a klasszikus karakter „újszerű” átvételével. A tündérkeresztanya neve Fab G. lesz, és állítólag kifejezetten Porterre írták a szerepet, hogy jól illeszkedjen a színész stílusához. Aztán Porter szabadon alakíthatta a szerepet – írta meg a screenrant.com.

Hamupipőke egyébként Camila Cabello énekesnő lesz, a gonosz mostoha pedig Idina Menzel.

Az évek során számos Hamupipőke-film készült a hírességek főszereplésével Brandytől, Hillary Duff-ig, most pedig Camila Cabellóig. Úgy tűnik, ez a verzió egészen más, mint a többi, mivel ez lesz az első alkalom, hogy a tündérkeresztanyát egy férfi játssza, mivel a szerepet eddig értelemszerűen mindig nő játszotta.

Billy Porter mint Tündérkeresztanya

Kay Cannon rendező áradozott Porterről azt mondta, hogy szerinte „nevetségesen tehetséges”, és „Billy maga a varázslat”.

Hírdetés

Pitch Perfect Writer Kay Cannon on Filming with the Green Bay Packers -  Late Night with Seth Meyers - YouTube

A rendező – youtube

Ahogy a keresztény CBN portál megjegyzi, meglehetősen ironikus, hogy a magát feministapártinak valló Hollywoodban most egy olyan filmet készítenek, amelyben az egyik legklasszikusabb női szerepet egy férfi játsza el.

CBN News | Top Breaking World News - Christian Perspective

 

Ezt az ellentmondást valószínűleg Porter is érzékelte, mert megpróbálta magát nyilatkozataiban (homoszexuális férfi létére) a nőgyűlölet áldozatának beállítani.

Billy Porter

Az új Hamupipőke nem is titkoltan az LMBTQ-propaganda része akar lenni. Maga Porter is arról beszélt, hogy szerinte a gyerekek készen állnak arra, hogy genderfluidok legyenek (vagyis folyamatosan változtassák a nemüket), és ezt csak a felnőttek akadályozzák. Ez pedig, szerinte, természetesen rossz. 


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »