Hommage à Bayer Zsolt avagy feltámadt az életösztön

Merthogy ilyen is van, és ahhoz, hogy valakiből itt miniszterelnök legyen, jó ha van neki. Mint régen a hat ujjal, vagy foggal született gyerek. Mindenki tudta, na ebből táltos lesz, meg van jelölve. Az életösztön persze nem ilyen csip-csup dolog, annál sokkal fontosabb, de nem folytatnám, kivesézték már előttem többen is, hogy a pénzmentés a Quastor-ból mennyire volt legális, illegális, bennfentes, kinnfentes. És mióta Bayer Zsolt erről (is) bebizonyította, hogy minden oké, sőt okébb már nem lehet, kedvem sincs tovább szőnni az egyre mocskosabb szálakat. Itt mondjuk szívesen elkalandoznék arra, Bayer mennyi mindent tud még lenyelni, anélkül, hogy egy kicsi is visszaböffenne? És honnan származik ez a kőkemény elhivatottság? Rájöttem:

Magyar Nemzeti Életösztön

Bayerről sok mindent lehet mondani, de egyvalamit biztosan nem, azt hogy egy patkány. Nem az. Ha patkány lenne, akkor már réges-rég otthagyta volna a Fideszt, vagy legalábbis csendben lapítana, várva a csendesebb időket. Hát a jobboldali értelmiség hónapok óta nem győz menekülni a kamerák és az újságírók elől. Nincs is ezzel semmi baj, süllyed a hajó, nem most kell a vitorlával bajlódni. Bayer azonban okosabb, őt az életösztöne vezeti. Na nem, nem arról van szó, hogy amikor süllyed a titanic, a zenészek a helyükön maradnak, az nem életösztön, az spielbergösztön, rágógumi. Bayer most azt bizonyítja, hogy lám, én akkor is jó alattvaló vagyok, mikor ti nem vagytok jó hűbérurak, sőt. Ha süllyedünk hát süllyedünk, majd megtanulunk a víz alatt lélegezni, és Bayer Zsolt kopoltyút fog növeszteni, erre mindenki mérget vehet. Az életösztöne ugyanis nemhogy azt súgja, de gyakorlatilag írásba adja neki, hogy innen már nincs visszaút. Ha belerúg a Fideszbe, máshova nem mehet. Bár írói kvalitása bőven meglenne hozzá, nem hiszem hogy kapkodnának érte a független hírportálok, sajtóorgánumok, nem beszélve a pártokhoz, ideológiákhoz köthető médiákról. Inkább marad, és a süllyedők közt lesz az első. Megszokta már a kosztot, a szagot. Ha netalán zavarná hogy a Fidesz egyre nagyobb botrányokba keveredik, hogy már csípi a szemét a szag, csak még jobban nekilendül a pennája, még keményebben odaszól.

És mégis mekkorát bukhat a Fidesz? Persze, nagyot, az összes fideszest elkergetjük, még az aktivistákat is, a szavazóikat is, sőt, aki szereti a narancsot, az is fusson, ha kedves az élete! Az MSZP mekkorát bukott 2006 óta? Nem kicsit, nagyot, ez igaz. Két kurva nagy bukta, és most úgy 900000 szavazóval a harmadik legerősebb párt az országban. Bayer tudja, a Fidesz ennél nagyságrendekkel nagyobbat nem bukhat, és a leghűségesebb arcoknak mindig lesz hely a mentőcsónakokban.

Hírdetés

forrás: www.hirarena.com

Igazából ő az a keményen dolgozó kisember, aki már felismerte a rendszer mikéntjét, és azt is, hogyan lehet érvényesülni benne. Nincs egyedül, a Magyar Nemzeti Életösztön sokakban előbújt már. Mit gondoltok, a szocializmust 40 évig az tartotta fenn, hogy itt voltak az orosz katonák? Az is. Meg az, hogy működött az emberek életösztöne, és aki jutni akart valamire, az beállt a sorba. Működik ez, csak olyan hangosan kell darálni a propagandát, hogy még te magad is elhidd. Vagy pedig meg kell tanulni a tükör előtt csukott szemmel borotválkozni.

Egyetértesz? Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és oszd is meg a posztot:


Forrás:kard.blog.hu
Tovább a cikkre »