Hóman-szobor nem, de per az lesz – Erőtlen ellenkezés a világhatalommal

Ma megtartották a megemlékezést Hóman Bálint volt kormánytag, történész 130. születésnapjának emlékére. Nagy valószínűséggel a megemlékezés ellen bejelentett élőláncos tiltakozástól nem véletlenül álltak el a zsidók. Varga István ügyvéd, volt MDF-es, majd fideszes parlamenti képviselő olyan csodálatos, zsidósimogató beszédet mondott, hogy minden, a történelmet korrektül ismerőnek a szőr felállt a hátán. Szobor azonban ennek ellenére sem lesz, viszont Varga István pert indít Hóman Bálint akadémiai tagságának posztumusz visszaállításáért a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) ellen. És ha már lúd, legyen kövér alapon jelezte azt is, hogy Bárdossy László egykori magyar miniszterelnök lesz a következő, akinek a felmentését fogja kérni a magyar bíróságtól, de fontolgat Márai-ügyben is lépéseket.

Magyar Menedék - Sitchin

A kormány meghajolt a Mazsihisz akarata előtt, hiszen december 15-én a Parlamentben Orbán Viktor miniszterelnök kijelentette: nem támogatható az alkotmány szerint Magyarország szuverenitásának elvesztésekor hatalmon lévő politikai vezetőnek történő szoborállítás. Mindezt persze tömény ajvékolás és székesfehérvári hanukai menet előzte meg, majd a város közgyűlése december 18-i ülésén bejelentették: az alapítvány elállt tervétől, hogy szobrot emel névadójának.


Az eseményen megjelent Novák Előd, a Jobbik országgyűlési képviselője is

Hírdetés

Azért ma megtartották a megemlékezést, a politikus 130. születésnapjának emlékére. Varga István ügyvéd, volt MDF-es, majd fideszes parlamenti képviselő olyan csodálatos, zsidósimogató beszédet mondott, hogy minden, a történelmet korrektül ismerőnek a szőr felállt a hátán. Szobor azonban ennek ellenére sem lesz, viszont Varga István pert indít Hóman Bálint akadémiai tagságának posztumusz visszaállításáért a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) ellen. És ha már lúd, legyen kövér alapon jelezte azt is, hogy Bárdossy László egykori magyar miniszterelnök lesz a következő, akinek a felmentését fogja kérni a magyar bíróságtól, de fontolgat Márai-ügyben is lépéseket.

Biztos lesz is ajvékolás megint, ugyanis Bárdossy mihelyt miniszterelnök lett, beterjesztette a harmadik zsidótörvényt. (Tilos volt a zsidók és a nem zsidók közti házasság, de a szex is. Utóbbi is fajgyalázásnak számított. A törvény kötelezővé tette a házasság előtti orvosi vizsgálatot.) És hát, valljuk be, Márai sem rajongott a zsidókért. Naplójában így írt róluk: „Mégis azt hiszem, a zsidóság nagy általánosságban, San Franciscótól Moszkváig, történelmének egyik legveszedelmesebb játékát játssza, amikor kollektíven vádat emel mindenki ellen, aki nem zsidó. Egy napon tudatosítják ezt az emberek. Tragikus nap lesz, de bosszút akkor sem akarok.” (A teljes napló 1948, 186–187.)

Egyszóval: a Hóman-megemlékezéshez hasonlóan igencsak nehéz lesz a pert végigvinni, különösen ilyen erőteljes megfelelési kényszerrel a Mazsihisz felé.

Megemlékezés volt, az élőláncos tiltakozás okafogyottság és érdektelenség (valamint a hideg) miatt elmaradt. Szobor pedig van, de felállítva tán sosem lesz. Magyarország pedig marad továbbra is idegen gyarmat. De azért jobban teljesít.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »