Holnaptól Bilderberg-konferencia: Magyarország a fő témakörben

Holnaptól Bilderberg-konferencia: Magyarország a fő témakörben

Az olaszországi Torino városában holnap, július 7-én kezdődik és vasárnapig tart a Bilderberg klub idei találkozója, „amelyről a világon a legtöbbet beszélnek”, kezdi tudósítását a Berlusconi-tulajdonban lévő Il Giornale olasz napilap.

A szuperbefolyásos nyugati világ embereinek hétpecsétes hallgatással és rendőri erőkkel lezárt találkozója még az eddigieknél is rejtélyekkel terheltebb lesz, ugyanis a korábbiakkal ellentétben a helyszínre érkező 128 meghívott (a Bilderberg hivatalos honlapja szerint 133) nem az égben és földön biztonsági erőkkel ugyancsak hermetikusan elzárt szállodában laknak, hanem valahol a városban, amelynek helyszínét az onnan tudósító lap még nem tudja.

A cikk összefoglalójának első mondatából már az is kiderül, hogy

furcsa módon ezúttal a Vatikán is elküldte képviselőjét. Ő nem más, mint Pietro Parolin vatikáni államtitkár. Ámen és halleluja! Plusz éljenek a migránsok!

Az írás hangsúlyozza: teljesen legitimek azon kérdések, amelyek arra vonatkoznak, hogy miért veszi körül titokzatosság és hivatalos hallgatás a nyugati elit e tanácskozását.

Hírdetés

Az idei konferencián egymás mellett ül majd Bernard Cazeneuve volt francia miniszterelnök, Mark Rutte jelenlegi holland miniszterelnök, Henry Kissinger, volt USA külügyminiszter, stb., José Manuel Barroso, volt uniós bizottsági elnök, valamint a sok bankár, multicégek vezetői, politikusok, újságírók, professzorok és a többi.

E „semmi dologra” idejét pazarolni képes Il Giornale, még azt a tényt is oda meri biggyeszteni záró bekezdésében, hogy a Bilderberg klubot 1954-ben alapította David Rockefeller.

Folytatás:

https://magyaridok.hu/kulfold/holnaptol-bilderberg-konferencia-magyarorszag-a-fo-temakorben-3169885/

 


Forrás:lovasistvan.hu
Tovább a cikkre »