Holnaptól Bilderberg-konferencia: Magyarország a fő témakörben

Holnaptól Bilderberg-konferencia: Magyarország a fő témakörben

Az olaszországi Torino városában holnap, július 7-én kezdődik és vasárnapig tart a Bilderberg klub idei találkozója, „amelyről a világon a legtöbbet beszélnek”, kezdi tudósítását a Berlusconi-tulajdonban lévő Il Giornale olasz napilap.

A szuperbefolyásos nyugati világ embereinek hétpecsétes hallgatással és rendőri erőkkel lezárt találkozója még az eddigieknél is rejtélyekkel terheltebb lesz, ugyanis a korábbiakkal ellentétben a helyszínre érkező 128 meghívott (a Bilderberg hivatalos honlapja szerint 133) nem az égben és földön biztonsági erőkkel ugyancsak hermetikusan elzárt szállodában laknak, hanem valahol a városban, amelynek helyszínét az onnan tudósító lap még nem tudja.

A cikk összefoglalójának első mondatából már az is kiderül, hogy

furcsa módon ezúttal a Vatikán is elküldte képviselőjét. Ő nem más, mint Pietro Parolin vatikáni államtitkár. Ámen és halleluja! Plusz éljenek a migránsok!

Az írás hangsúlyozza: teljesen legitimek azon kérdések, amelyek arra vonatkoznak, hogy miért veszi körül titokzatosság és hivatalos hallgatás a nyugati elit e tanácskozását.

Az idei konferencián egymás mellett ül majd Bernard Cazeneuve volt francia miniszterelnök, Mark Rutte jelenlegi holland miniszterelnök, Henry Kissinger, volt USA külügyminiszter, stb., José Manuel Barroso, volt uniós bizottsági elnök, valamint a sok bankár, multicégek vezetői, politikusok, újságírók, professzorok és a többi.

E „semmi dologra” idejét pazarolni képes Il Giornale, még azt a tényt is oda meri biggyeszteni záró bekezdésében, hogy a Bilderberg klubot 1954-ben alapította David Rockefeller.

Folytatás:

https://magyaridok.hu/kulfold/holnaptol-bilderberg-konferencia-magyarorszag-a-fo-temakorben-3169885/

 


Forrás:lovasistvan.hu
Tovább a cikkre »