Hollywoodi sztár győzködi a visszatérésre Gareth Bale-t

Hollywoodi sztár győzködi a visszatérésre Gareth Bale-t

Ryan Reynolds színész klubjába, az ötödosztályból a negyedosztályba feljutott Wrexhambe csábítanák a sztárt egy utolsó szezonra.

Gareth Bale az év elején jelentette be visszavonulását: a walesi válogatott egykori kapitánya ekkor Los Angeles FC futballistája volt, de korábban a Real Madrid, a Tottenham és a Southampton színeiben is focizott – írja a Sky News.

A Wrexham észak-walesi klub, tizenöt év után jutott vissza a negyedosztályba szombaton a Boreham Wood ellen aratott 3-1-es győzelmét követően.

A klub tulajdonosa Ryan Reynolds mellett Rob McElhenney színész, aki megosztott a Twitteren egy videót, melyben Bale gratulál az eredményhez.

„Helló Rob, gratulálni szeretnék neked a kinevezésedhez és mindenért, amit a Wrexhammel csináltok” – hangzik el Bale videójában, amihez McElhenny a következőket fűzte hozzá: golfozzanak egyet, amit ő aztán nem azzal tölt majd, hogy megpróbálja a Wrexhambe hívni a focistát egy utolsó szezonra.

Bale azt válaszolta: „Attól függ, milyen pálya…”, mármint a golfpálya, majd Ryan Reynolds is beszállt a beszélgetésbe azzal, hogy „egy profi golfpályát borotválok Rob hátába, ha adsz egy szezont a Wrexhamnek”.

Brian Cameron, Wrexham polgármestere a győzelem után úgy nyilatkozott, hogy a klub jövője fényes.

„Városunk egész közösségét egy emberként hoztátok össze, olyan emlékeket hoztatok létre, amelyek egy életre szólnak mindenki számára, kiváló inspirációt adtatok a wrexhami fiataloknak, valamint azt a leckét, hogy soha ne adjuk fel” – írta a klubnak címzett levelében.

Nyitókép: MTI/EPA/AFP pool/Daniel Leal-Olivas

Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »