Hollywoodi csőcselék a demokrácia ellen

Hollywoodi csőcselék a demokrácia ellen

Jót derülhetnénk rajta, de az emberiségellenes akcióban óriási a kockázat. Megszűnhet a demokrácia mint az egyik már-már utolsó rendező elv. Egy antihumánus propagandaközpont fölbérelte az agyonfizetett söpredéket, hogy hisztériázzanak a demokrácia ellen.

Fizetett komédiások randalíroztak a demokrácia ellen. „Szinte egy emberként mozdult meg Hollywood színe-java. Producerek, rendezők színészek és más szabadelvű értelmiségiek nyílt levélben fordultak Görlitz lakóihoz” – írta a sajtó.

„Színe-java”…

A „soft-power” világfővárosának színe-java… Igen, ez a gyakorlat vezethet a bohócok diktatúrájához. Képzeljük el: az alkoholista, drogos paprikajancsik annyira odafigyelnek a világ eseményeire, hogy egy kelet-német kisváros belső politikai harca is a szemükbe ötlik.

Legközelebb Kőbánya-Alsó lesz a fő téma Hollywoodban.

„A politikailag korrekt, elfogadó, haladó gondolkodású liberálisok figyelme most azért fordult a német kisváros felé, mert felmérések szerint a hétvégén ott tartandó polgármester-választás a jobboldali Alternatíva Németországért (AfD) párt győzelmével zárulhat” – adja hírül a média.

Felháborító: a demokrácia érvényesülhet egy német településen!

Ha a demokrácia elve, a többség akarta győzhet a helységben, „akkor Görlitz lehet az első olyan német város, amelyet a bevándorlásellenes AfD irányít.” Ez az, amit az alkoholista, drogos kompánia nem fogadhat el.

Be kell tiltani a demokráciát Görlitzben.

Az „aggódó” levélben – mint a sajtó írja – a toleráns, elfogadó „demokraták” burkoltan megfenyegették a város lakóit: „Ha az a benyomás keletkezik, hogy a város többsége idegengyűlölő, annak híre megy és valószínűleg következményei lesznek.”

Hírdetés

Azaz fenyegettek a demokrácia védői

És nincs háttérhatalom… Nincsenek összeesküvések… Az alkoholista, drogos csőcselék két delírium között éberen odafigyelve észlelte, hogy egy Görlitz nevű kistelepülésen majdnem szárba szökkent a demokrácia.

Alulról jövő kezdeményezésként tiltakoztak ellene.

Jót derülhetnénk rajta, de az emberiségellenes akcióban óriási a kockázat. Megszűnhet a demokrácia mint az egyik már-már utolsó rendező elv. Egy antihumánus propagandaközpont fölbérelte az agyonfizetett söpredéket, hogy hisztériázzanak a demokrácia ellen.

És fenyegettek is: „következményei” lesznek.

Tudjuk, mire emlékeztet ez. Ismerjük a német történelem legmélyebb másfél évtizedét, amelyben ez a stílus volt a hivatalos. „Következményei lesznek”… Ezt a propagandastílust vette át a hollywoodi gyülevész népség.

Kik állhatnak a háttérben?

Noha jól tudjuk, nem nevezhetjük néven őket. Mert a szélsőséges propagandagépezet címkéz, megbélyegez, besároz minden halandót, aki önvédelmet gyakorol. Aki él elemi emberi jogaival, s szabadon véleményt mond, az nem tartozhat „A politikailag korrekt, elfogadó, haladó gondolkodású liberálisok” közé.

És kíméletlenül kiiktattatik.

Mégis védekeznünk kell a terror ellen. A hollywoodi propagandaterroristákat jó szóval figyelmeztetnünk kell: ne adják el magukat. Ne aljasodjanak le pénzért. Ne legyenek az ordas eszmék kiszolgáló csürhéje. Ne állatiasodjanak el.

Térjenek vissza az emberiséghez.

Kovács G. Tibor
 


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »