“Hollandia a mocskos, koszos, neonáci rasszisták országa”

“Hollandia a mocskos, koszos, neonáci rasszisták országa”

"Hollandia a mocskos, koszos, neonáci rasszisták országa"

A BIJ1 (1ÜTT) Holland politikai párt Sylvana Simons asszony vezetésével megfogalmazta az oktatás átalakításának szerintük kívánatos tervét – közölte az Erdély.ma hollandiai munkatársa. A politikai szervezet azt közölte: nagyobb figyelmet kell fordítani a [Holland] történelem tanításban a „gyarmatosításra, migrációra”, és arra, hogy „kik vagyunk”, azaz: „gender és szexualitás”. Más szóval, az ifjúságot még inkább be kell avatni a radikális baloldali ideológiába.

Hírdetés

 

Sylvana Simons asszony politikai pályafutása előtt éveken át irt a Playboyba, de szerepet vállalt a LULverhalen (FÜTYI-történetek) című perverz színházi előadássorozatban is. Megalapította a BIJ1 (vagyis 1ÜTT) pártot, amivel a 2018. évi önkormányzati választásokon Amszterdamban megválasztották. A párt azt ígéri, hogy: “Minden diák számára hozzáférhetővé és alkalmassá tesszük az oktatást, és küzdünk a diákok diszkriminációja és szegregációja ellen.”

Igen, a BIJ1 szerint ez ma a holland társadalom legnagyobb kihívása. Hollandia a mocskos, koszos, neonáci rasszisták országa, de ők majd ezt is rendbe teszik. Ennek megváltoztatásához nem kell semmi más, csupán az oktatási rendszer teljes elfoglalása és átalakítása.


Forrás:erdely.ma
Tovább a cikkre »