Hol a pofátlanság határa?

Hol a pofátlanság határa?

Egy kedves olvasónk értesített minket felháborodva arról, hogy a [email protected] e-mail címről az alábbi levelet kapta.

Kérem olvassák el figyelmesen:

„Kivándorlás: Mi lesz így a sorsunk? A választási eredmények hatalmas port kavartak, hiszen voltak, akik elfogadták a végeredményt, és voltak olyanok is, akik már egyre kevésbé. Ami annál is inkább meglepő, hogy az elkövetkezendő 1-2 napban jelentősen megnőtt a repülőjegyek vásárlásának a száma, és ezzel együtt a kivándorlások száma is. Vajon tényleg az emigráció az egyetlen megoldás? A Fidesz 2/3-os többséggel nyerte meg végül a 2018-as választásokat, amit nem fogadott mindenki nagy örömmel. Voltak, akik azonnal követelték a szavazatok újra számolását, sokak az egész szavazást szerették volna megismételni, míg akadtak olyanok is, akik jegyet vásárolva összecsomagoltak és elhagyták az országot. Elgondolkodtató, hogy mi lesz így a magyarság és legfőképpen a fiatalság sorsa, akik sorra hagyják el az országot egy jobb élet és jövő reményében. Egyelőre nem tudni, hogy a kormány miként reagált a megnövekedett kivándorlások számára, vagy hogy szeretnének-e valamilyen megoldást találni erre a problémára. A fiatalok többsége Angliában és Bécsben próbálnak szerencsét; szerintük, ha a megélhetés és munkakeresés nem is könnyebb, de a környezet és a felvilágosultabb szemlélet sokat javíthat a helyzetükön, akárcsak a jövőjükön.”

Elképesztő!

Egy „titokzatos csoport” tagjai, reklámüzenetnek álcázva, juttatják el hazug propaganda szövegeiket a gyanútlan emberekhez.

Hírdetés

Van sejtésünk kik állhatnak a kivándorlásra buzdító levél mögött. Hiszen, ha megvizsgáljuk, hogy az ellenzék egyik fő csapásiránya a kormány miatt kivándorló fiatalok hazug képének felfestése volt, mindjárt tisztább lesz a képlet.

Hol a pofátlanság határa?

Csépányi Balázs

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »