Hogyan szabaduljunk meg a globális pénzügyi rabszolgaság láncaitól?

Hogyan szabaduljunk meg a globális pénzügyi rabszolgaság láncaitól?

Az, hogy senki nem beszél a pénzügyi rabszolgaságról, nem jelenti azt, hogy az nem valós.

A miénk a pénzügyi jobbágyok neofeudális gazdasága egy pénzügyi arisztokrácia szolgaságában. 

A pénzügyi nemesség / arisztokrácia az összes adósságot birtokolja, a jobbágyok pedig az arisztokráciának tartoznak. 

A jobbágyok olyan vagyontárgyakat birtokolnak, amelyek nem termelnek túl sok bevételt, az arisztokrácia pedig dollárbillió dollár bevételt generáló vagyont. 

A jobbágyok magas adót fizetnek, ha szegénység feletti bért keresnek, a Pénzügyi Nemesség alacsony adót fizet az arisztokrácia varangyai és lakájai által a központi államban rendezett adóelkerülési csalásoknak köszönhetően. 

A jobbágyok értéket teremtenek, a Pénzügyi Nemesség élősködik.

Az, hogy tehetetlenek vagyunk, az egyik kulcsfontosságú társadalmi kontroll mítosza Status Quo folyamatosan előmozdítja. 

Mi lehet jobb módja a jobbágyok passzívnak tartásának, mint a pénzügyi feudalizmussal szembeni tehetetlenségükbe vetett hit megerősítése?

De nem vagyunk tehetetlenek. 

Bűnrészességünk adja a pénzügyi arisztokrácia hatalmát. 

Távolítsuk el a cinkosságunkat, és az arisztokrácia összeomlik.

A felszabadulás útja a pénzügyi feudalizmusból való kilépés. Íme tizenkét út, amelyet minden felnőtt legálisan követhet mindennapi élete során:

1. A decentralizált, nem piacgazdaság támogatása.

A konzumerizmus és a finanszírozhatóság alapvető ideológiája az, hogy a nem piaci eszközöknek és tapasztalatoknak nincs státusza vagy pénzügyi értéke. 

Ebbe beletartozik a társadalmi tőke, a baráti étkezések, a barátokkal közösen megvalósított projektek, az otthoni kertek és tucatnyi más decentralizált tevékenység, amelyeket nem lehet centralizált piaci tranzakciókká finanszírozni. 

Az identitást és a társadalmi státuszt a nem piacgazdaságban az együttműködés, a megosztás, a kölcsönösség, a vidámság és a nagylelkűség határozza meg.

A decentralizált: lokalizált; A termelői piacok a helyi piacgazdaságok példái, ahol a tranzakciók készpénzben zajlanak (így a bankok nem tudják leszámolni a tranzakciós díjakat), és a pénz a helyi gazdaságban marad, nem pedig a tőke távoli koncentrációjába áramlik.Ha elkezdi értékelni a nem piaci eszközöket és tapasztalatokat a státusz legfontosabb jelzőjeként, akkor ellenáll mind a pénzügyi, mind a konzumerizmusnak.

A központi állam által kikényszerített felülről lefelé irányuló centralizált „megoldások” jelentik a problémát, nem a megoldást, mivel elősegítik a vagyon és a hatalom instabil monokultúrákba való koncentrálódását. 

Hagyja abba a túlságosan összetett hamis reformok és a fenntarthatatlan rendszerek központosított megoldásainak keresését, és kezdje el a decentralizált, lokalizált megoldások felfedezését, amelyek mind a központi államot, mind a pénzügyi arisztokráciát megkerülik.

2. Hagyja abba a pénzügyi folyamatban való részvételt. 

A financializálás a pénzügyi arisztokrácia alattomos kényszere, amely minden emberi interakciót olyan pénzügyi tranzakcióvá akar alakítani, amelyért díjat lehet fizetni, és minden eszközt olyan pénzügyi eszközökké alakít át, amelyek árukba értékesíthetők és eladhatók rendkívül jövedelmező díjakért.

Miközben az önkormányzatok pénzügyei összeomlanak védett hűbérbirtokaik súlya alatt, sokan a strukturális fizetésképtelenségük átmeneti (és elkerülhetetlenül katasztrofális) „javításaként” hallgatják a pénzügyi helyzet szirénénekét. 

Például a parkolóórákból származó bevételt egy magánvállalatnak értékesített eszközként finanszírozzák. 

Amikor a parkolási díjak megduplázódnak, a város lakóinak nincs lehetőségük demokráciával vagy petícióval élni, mivel a városukban lévő mérőórák egy távoli tőkekoncentráció „tulajdonában vannak”, amely megkétszerezheti a késedelmi díjat, felháborító tranzakciós költségeket stb. akarat.

Így megy át a pénzügyi helyzet elkerülhetetlenül pénzügyi zsarnokságba.

Amerika középosztálybeli biztonságának eróziójának több strukturális oka is van, de ezek közül a legfontosabb a lakáspiac pénzügyi helyzete volt. 

Ez sorozatos lakásértékelési buborékokhoz és a fogyasztási tőke széles körű kitermeléséhez vezetett – ez a klasszikus „váratlan esemény”, amelyet a pénzügyi helyzet mindig az első mérgező pírban okoz.

Hírdetés

3. Újradefiniálja az önérdeket, hogy kizárja az adósságszolgaságot és a konzumerizmustól és a központi államtól való függést.

Hacsak nem nyugdíjas, és nincs más lehetősége, minimalizálja az államtól való függést. 

Az államra támaszkodás gyengíti az összefüggést a kitartó erőfeszítés és a haszon között, így a munkamorál és a vállalkozói szellem egyaránt elsorvad, mivel már nem kínálnak versenyelőnyt egy olyan rendszerben, ahol a kenyeret és a cirkuszt az állam garantálja.

4. Cselekedjen annak tudatában, hogy a jólét és a pénzügyi biztonság természete változik.

A központi hatalomkoncentrációtól (Wall Street és a Central State) való függés ma rendkívül kockázatos fogadás arra, hogy ami bizonyíthatóan fenntarthatatlan, az varázsütésre fenntarthatóvá válik a pixipor vagy a Federal Reserve trükkjei révén. 

A biztonság a rugalmasságból, az önellátásból, a decentralizált, diverzifikált bevételi forrásokból és a bőséges társadalmi tőkéből fakad, nem pedig a Fed politikája és a Wall Street által táplált spekuláció.

5. Hagyja abba a tőke távoli koncentrációinak támogatását, amelyek felforgatják a demokráciát 

azáltal, hogy hatalmas nyereségüket az állami kormányzás és szabályozás gépezetének megvásárlására használják fel. 

Például hagyja abba a sugárzott műsorok nézését, amelyek a hat globális médiavállalat tulajdonában vannak, amelyek a média/marketing komplexum túlnyomó részét irányítják.

Hagyd abba az egészséged rombolását, és ne küldd be a pénzed a vállalati központba azzal, hogy többé ne járj gyorséttermekbe, és ne vásárolj egészségtelen csomagolt élelmiszereket a vállalati mezőgazdasági üzletágtól.

Zárja le számláit a befektetési cégeknél és a „túl nagy a csődhöz” bankoknál, amelyek uralják az Egyesült Államok jelzálog-, hitel- és adósságpiacát.

Ha szüksége van egy ilyen számlára az üzleti tranzakciók lebonyolításához, tartson alacsony egyenleget, hogy a bankok ne tudják besöpörni a tőkéjét. saját használatra minden nap.

6. Hagyja abba az adósságon és tőkeáttételen alapuló pénzügyi arisztokrácia támogatását. 

A lehető leghamarabb számoljon fel minden adósságot, ne vállaljon új adósságot, kivéve rövid ideig, fedezze fel a helyi vagy tömeges forrásból származó magántőke-kölcsönöket, amelyek kizárják a bankokat, és korlátozzák a bankokat és a Wall Streetet gazdagító pénzügyi tranzakciók számát.

7. Vigye át eszközeit a Wall Streetről a helyi vállalkozásokba

vagy olyan eszközök, amelyek nem gazdagítják és nem erősítik meg a Wall Streetet. 

Vásároljon olyan eszközöket, amelyeket 100%-ban irányít, a Wall Street közvetítése nélkül.

8. Ne vegyen részt a fogyasztói státusz azonosításában és az általuk okozott társadalmi vereségben. 

Ne csodáld és tiszteld azokat, akik állapotjelzőket (szuperautók, 300 millió dolláros jachtok stb.) jelenítenek meg; kezdj el úgy gondolni rájuk, mint egy kóros gondolkodásmód szánalmas foglyaira. 

Hagyd abba az emberek megítélését a státuszjelzők hiánya alapján. 

Szabadítsa meg saját elméjét a fogyasztás és a társadalmi vereség mérgező szociopatológiájától. 

Hagyja abba a kereskedelmi televíziók nézését és a vállalati zavaró tényezők streamelését, és minimalizálja a marketingnek és a fogyasztói propagandának való kitettségét.

9. Szavazz minden választáson az őszinteség és az igazság jutalmazása és az üres ígéretek megbüntetése szem előtt tartásával.

Hacsak az inkumbens nem mondott le a vállalati hozzájárulásokról, a fenntarthatatlan adósságról, a pénzügyi zsarnokságról és a központi állam által a polgári szabadságjogok megsértéséről, akkor szavazzon az inkumbens ellen, mert ők csak egy újabb lakáj az állam-plutokrácia partnerségben. Kerülje el, hogy a plutokrácia Demopublican vagy Republicrat ágaira szavazzon; független vagy harmadik fél jelöltjére szavazni.

Ne feledje, hogy az ellenállás nem csak a kóros neofeudalizmusban való részvétel megtagadását jelenti; ez egy fenntartható alternatíva létrehozásáról szól a fenntarthatatlan állam-arisztokrácia partnerség helyett. 

Amikor az emberek azt mondják, hogy egy harmadik fél jelöltjére szavazni „elpazarolja a szavazatát”, azt válaszolja, hogy a plutokrata pártok bármelyikére szavazni a szavazás valódi pazarlása, mert az ő „vezetésük” destabilizációra és fizetésképtelenségre ítéli a nemzetet. 

Ahogy a függetlenek egyre több „elpazarolt” szavazatot szereznek be, a „marginalizált” helyett az integritás és az átláthatóság erőteljes hangadóivá válnak.

10. Hagyja abba az inflációs politikák támogatását, mint például a pénzteremtés – a Federal Reserve általi QE és a szövetségi hiánykiadások. 

Cselekedjen annak tudatában, hogy az infláció lopás, és hogy a Federal Reserve bankok magánkonzorciuma, amely lehetővé teszi és védelmezője a parazita pénzügyi arisztokráciának.

11. Légy egészséges, aktív és fitt. 

Ne fogyasszon egészségtelen gyorsételeket és csomagolt élelmiszereket, ne pazarolja idejének nagy részét a vállalati „szórakoztatás” és a digitális figyelemelterelés ülő „fogyasztására”, és fordítsa energiáját és idejét mesteri tudásra, új készségekre, társadalmi tőke és barátságok fejlesztésére, projektekre. az Ön tulajdonában lévő vállalkozások és olyan vállalkozások, amelyek az Ön valódi érdekeit szolgálják. 

Ne kövesd a marketing/média sziréna dalát a krónikus betegségekben, a közösségimédia-függőségben és a társadalmi vereségben.

12. Fogadja el az önvezérelt terveket, és építsen fel egy rugalmas, közösségi alapú, lokalizált identitású és értelmes életet. 

Építsd ki a pozitív, produktív, együttműködő, nem patológiás, hasonló gondolkodású és szellemiségű emberek társadalmi ökológiáját. 

Légy erős az önellátás révén , ne pedig tehetetlen az apátia, a passzivitás és a cinkosság révén, írja Charles Hugh Smith.

Megosztás

The post Hogyan szabaduljunk meg a globális pénzügyi rabszolgaság láncaitól? appeared first on Magyar Tudat.


Forrás:magyartudat.com
Tovább a cikkre »