Hogyan kezdjünk bele az életmódváltásba? – Kálmán Csilla, kétszeres sportmodell világbajnok válaszol – VIDEÓ

Hogyan kezdjünk bele az életmódváltásba? – Kálmán Csilla, kétszeres sportmodell világbajnok válaszol – VIDEÓ

Kétségkívül a legnépszerűbb újévi fogadalom a fogyás és az egészségesebb életmódra váltás. A fogadalmakat betartani azonban csak igen csekély mértékben sikerül. Minden karcsúsodni vágyó hölgynek motivációként szolgálhat ez a beszélgetés, amelynek főszereplője a felvidéki származású Kálmán Csilla, aki kiemelkedő sporteredményekkel büszkélkedhet és a fitnesz iránti eltökéltsége egyszerűen lenyűgöző.

Csilla egy igazán sokoldalú személyiség, aki amellett, hogy kétszeres sportmodell világbajnok, személyi- és versenyfelkészítő edzőként és táplálkozási szaktanácsadóként is tevékenykedik. A fitnesz iránti eltökéltsége abban sem akadályozta meg, hogy anglisztika diplomáját követően posztgraduális jogi képzésben vegyen részt.

Ha valamibe belefogok, akkor mindig a maximalizmusra törekszem.”

Hírdetés

Táplálkozási szaktanácsadóként másokat is segít az életmódváltásban.

Elmondása szerint mindenkinek tudatosítania kell, hogy a fogyókúra nem célravezető, tartós eredményt csakis életmódváltással lehet elérni. Éppen ezért nagyon fontos úgy kialakítani, hogy tartható legyen egy életen át.

Hetven százalékban az étrend az, ami meghatározza, hogyan nézünk ki, a fennmaradó harminc százalék pedig a testmozgás.

Szóval hiába csinálunk ezer hasprést nap mint nap, akkor sem lesz kockahasunk, hacsak nem figyelünk oda a megfelelő táplálkozásra.” – hangsúlyozta.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »