"Hogyan is nyaral a cigány?"

"Hogyan is nyaral a cigány?"

A korábban prostituáltként „dolgozó” anya, a cigánybűnöző apa és faék egyszerűségű ivadékaik ezen a nyáron is a Fejér megyei Vál községben képzelték el a „nyaralásukat”. Ők a Szigeti család, a két kefefejű hülyegyerekkel.

De hogyan is nyaral a cigány? Részeg motorozások, szintén részeg, jogosítvány nélküli autózások, kötekedés a falu fiataljaival, tyúklopás, „vasgyűjtés”. A családi folklór része, hogy amíg az exprosti anyuka a melleit mutogatja a polgárőröknek, addig apuka a helyi rendőrökkel próbál minduntalan keménykedni. Azonban a bicskei zsarukban emberükre találtak, így őrizetbe vételüket követően már számos bűncselekmény elkövetése miatt folyik ellenük eljárás.

Hírdetés

Érdemes egyébként Szigeti József és Szigeti Gábor csodálatos fotóit megtekinteni, már csak egy lopott tyúk hiányzik a hónuk alól a falura leereszkedett, nagyvárosi „menőknek”. Abban pedig biztosan mindenki egyetért, hogy Gábornál bambább, ostobább fejű cigányt még nem hordott a Föld a hátán.

A rendőrség ezt közölte az esetről

„A Bicskei Rendőrkapitányság őrizetbe vette Vál községben a már régóta a rendőrség látóterében lévő Sz. Gábort és Sz. Józsefet. Az egyébként Budapest VIII. kerületi Sz. család lakóházzal rendelkezik a faluban, tagjainak neve többször is felmerült a községben és környékén elkövetett betöréseknél, lopásoknál, míg garázda magatartásukkal rendszeresen zavarták a község lakóinak nyugalmát. A Bicskei Rendőrkapitányság jelenleg több bűncselekmény miatt is eljárást folytat ellenük.”


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »