Hogy lehet ekkorát hazudni a szíriai „vegyifegyver raktárak” megtámadásáról?

Hogy lehet ekkorát hazudni a szíriai „vegyifegyver raktárak” megtámadásáról?

CONTRA MAGAZIN

Hogy lehet ekkorát hazudni a szíriai „vegyifegyver raktárak” megtámadásáról?

 

/Néhány cikk a sokból, amelyek az elmúlt pár napban láttak napvilágot, de időhiány miatt nem tudtam kitenni őket és azóta sem jelentek meg magyarul./

Paul Craig Roberts, Reagan elnök egykori pénzügyi államtitkára, a Wall Street Journal volt szerkesztője felteszi a kérdést, hogyan hazudhatott az amerikai fősodratú sajtó akkorát, hogy csont nélkül lenyelte azt a hivatalos állítást, miszerint a szíriai létesítmények elleni illegális amerikai rakétatámadás olyan raktárakat vett célba, ahol klór- és szarin gázt tároltak.

Ha ez így történt volna, vajon a rakéta becsapódások után nem szabadultak volna fel halálos felhők, amelyek messze több ember életét oltották volna ki, mint amennyi állítólag meghalt a Duma városa elleni állítólagos szíriai vegyi támadás következtében?

Miért nem szólalnak meg ez ügyben a vegyi fegyver szakértők?

 

RUSSIA TODAY

Amerikai kongresszusi képviselő: „Nulla bizonyíték”, hogy Asszad áll a vegyi támadás mögött

 

Thomas Massie, Kentucky szövetségi állam republikánus képviselője Twitter-üzenetében azt írta, „nulla bizonyíték” van arra, hogy Asszad szíriai elnök áll az állítólagos szíriai vegyi támadás mögött. Ő és a Michigan államot szintén republikánus színekben képviselő Justin Amash a kongresszus két, legprominensebb tagja, akik ellenzék, hogy április 14-én az amerikaiak, britek és franciák rakétatámadásokat hajtottak végre Szíria ellen. E kormányok azt állították,  hogy klórt és szarint gázt vetettek be a kormányerők április 7-én, amikor állítólag megtámadták Duma városát. Massie erről a Breitbart hírportálnak is nyilatkozott.

 

DEUTSCH RUSSIA TODAY

Gregor Gysi Bundestag képviselő: „Esztelen”, ahogyan Németország követi az USA-t konfrontációiban

 

Gregor Gysi, a német képviselőház Baloldal (Die Linke) pártjának képviselője  április 19-én, csütörtökön gyújtó hangú beszédet tartott Berlin Amerika-politikájáról és mélyen elítélte, hogy a Merkel-kormány „eszét és értelmét” vesztve rohan beállni az Egyesült Államok konfrontációs politikájába.

Hírdetés

 

RUSSIA TODAY

RUSSIA TODAY

5 év múlva az USA GDP-hez viszonyított adóssága afrikai szintre ugrik

 

Az Egyesült Államoknak a bruttó hazai termékez viszonyított adóssága 2023-ra eléri a 116,9 %-ot, ami rosszabb egyes szubszaharai országnál, mint Mozambik vagy Burundi, idézi az RT a Nemzetközi Valutaalapot (IMF).

 

FRIA TIDER

Négyből három svéd pozitívan áll a bevándorláshoz

 

/Ezt már nem érdemes tovább ragozni./

 

FRANKFURTER ALLGEMEINE ZEITUNG

A németek Trumpot Putyinnál veszélyesebbnek találják

 

Felmérés készült, mely szerint a megkérdezettek 83 %-a nem tart Putyintól, viszont több mint háromnegyedüknek az a véleménye, hogy Donald Trump Putyinnál nagyobb veszélyt jelent a világbékére.

 

EPOCH TIMES

A francia nemzetgyűlés szigorítja a menedékjogot

A szigorítás mellett 92, ellene 31 képviselő szavazott.

A szigorítás a menedékesek ügyének gyorsabb elbírálására vonatkozik: az eddigi 11 hónapról hatra csökkentik az ügykezelést.

 


Forrás:lovasistvan.hu
Tovább a cikkre »