Hogy került Habony Árpád Ryan Gosling ágyába?

Hogy került Habony Árpád Ryan Gosling ágyába?

Hát úgy, hogy fogtuk magunkat és belevarázsoltuk. A hiteles tájékoztatás legszilárdabb magyarországi bástyáját – miszerint a TV2-t – mindannyiunknak segítenünk kell.

Andy Vajna televíziója amúgy is nagyot megy mostanában. Nem hiába írtam a rejtőzködő Spéder Zoltán bravúros leleplezésekor, hogy ez nyilván csak a kezdet, azóta minden egyes nap és minden egyes híradó — Tények, haha – újabb és újabb magaslat meghódításához vezet. Arról is megemlékeztem a minap, hogy miképp vált a kormányzati bulvárbirodalom első számú célpontjává Vona Gábor. Ő természetesen változatlanul főszereplő. Igaz, a nemi identitások firtatásától mostanra eljutottunk a Jobbik-elnök és Gyurcsány Ferenc összehasonlító elemzéséig. E szigorúan tudományos alapú tevékenység legfrissebb – konkrétan keddi – vívmánya nyomán kiderült, hogy egyiknek és másiknak is pontosan két keze van, amelyeket időnként gesztikulálásra használnak, továbbá mindkettejükkel megesett, hogy elmosolyodtak. Mivel pedig nyilvánvaló, hogy a tyúk előbb volt, mint a tojás, ezért az is kézenfekvő – popscience, hihi –, hogy Vona Gábor Gyurcsány Ferencet másolja. Egy szó, mint száz: a Jobbik-vezér a DK-elnök kottájából muzsikál!

Amikor ma reggel megtekintettem a vonatkozó csodariportot – nézzen Tényeket jelenidejűleg az, akinek hét anyja van, vagy nyolc, esetleg kilenc –, felkacagtam többször is. Bölcsen tudom ám, hogy a bőrünkre megy ez az egész – miért éppen én ne tudnám? –, de ebből az átlátszó, szánalmas és gyalázatos erőlködésből akkor is hiányzik mostanra minden lehetséges tragikum. Ki kell nevetni ezeket az alakokat, és kész. Siránkozni ráérünk majd akkor, ha esetleg mégis elgáncsolnak-megtaposnak.

Hírdetés

Kisvártatva aztán felbukkant az internet bugyraiban a másik, ugyancsak kedd esti műsorszám is, amelyben arról számolt be a TV2 – a maga módján, hehe –, hogy milyen odaadóan imádta Budapestet Ryan Gosling. A színész sokat pörgött ezekben a napokban amúgy is. Előbb az derült ki, hogy rajongott az Aldi zsemléiért, majd jött a GQ fotósorozata, és a felvételek egyikén a Magyar Nemzetet lapozgató sztár. Kívánhattunk volna vagányabb-váratlanabb reklámot vajon? Persze, hogy nem. Kívánhattuk volna, hogy a habonyista csatorna is emeljen rajtunk egy jó nagyot? Hát mókás lett volna, nem vitás.

A bravúros lomnicizásra – talán sokan emlékeznek rá, hogy a köztévé milyen bravúrosan tüntette el tudósításából az akkor valamiért épp fekete listás egykori legfelsőbb bírót – azonban nem számíthattunk. Hiába, bennünket is meg lehet lepni még mindig.

Mindazonáltal és voltaképpen most sincs semmi okunk bosszankodni. Sőt hálásak lehetünk, minthogy a Gosling-hatás e mérhetetlenül suta-buta retusálós trükknek köszönhetően megsokszorozódik. Mindenki a Magyar Nemzetről beszél, ezúton is köszönjük.

A mellékelt ábrát hálánk jegyében készítettük. Szerintünk minden a helyén van rajta. Ha valami mégsem, tessenek megpiszkálni. Használják bátran, bárhol, bármikor.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »