Hogy akarja Vona átvilágítani a parlamenti képviselőket, ha sajátjait nem?

Izraeli állampolgárságra kíváncsi Gyöngyösi, de saját családfáikat szigorúan rejtegetik. Újabb Chanádok? Alább az MHM közleménye. Érdekes képek.

Közlemény a képviselők kettős állampolgárságáról

A Magyar Hajnal Mozgalom egyetért a Jobbik azon elképzelésével, amely arra irányul, hogy a politikusok adjanak számot a magyaron kívüli esetleges külföldi állampolgárságukról, nyilvánvalóan célozva az izraeli állampolgárokra.

Hány Chanád lapulhat itt még? Léhmann Viktor, budapesti alelnök, csepeli Jobbik vezér,a hitgyülis Hegedűs Tamás cimborája, Szasziék üdvöskéje

Hegedűs (jobbra) kedvenc pózában. Ma a Jobbik árnyék kancellária minisztere. Chanád lebukása után vallotta meg szűk körben, hogy ő is “érintett”

Hírdetés

E párosnak is van múltja és talán egyéb kötődése. Előbbit nem mi állítjuk, hanem Bertha volt férje egy nyílt levelében

Szilvia is nagyon fázik a családfák nyilvánosságától

Az MH ugyanakkor tragikomikusnak tartja, hogy a Jobbik saját képviselői családfáit már nem hajlandó nyilvánosságra hozni! Ami megkérdőjelezi előbbi szándékuk őszinteségét, azt támasztja alá, hogy a Vona-párt nem tud megszabadulni a Szegedi-botrány tehertételétől és továbbra is becsapja szimpatizánsait.

A Magyar Hajnal Mozgalom kezdeményezi, hogy a politikusok ne csak esetleges többes állampolgárságukról nyilatkozzanak, hanem hozzák nyilvánosságra családfájukat is. Meggyőződésünk szerint csak ez a megoldás képes biztosítani, hogy a magyar választók pontos képet kapjanak arról, hogy kit juttatnak szavazatukkal az ország vezetéséhez.

2014. január 20.

magyarhajnalmozgalom.hu nyomán magyarhajnal.com


Forrás:magyarhajnal.com
Tovább a cikkre »