HND: Temetői erőszak – engem itt épp molesztálnak, esetleg kihívná a rendőrséget?

HND: Temetői erőszak – engem itt épp molesztálnak, esetleg kihívná a rendőrséget?

A jogállam kapitulációjának legújabb bizonyítéka, hogy a német nők – tizenéves kislányoktól nyolcvan körüli matrónákig – már a temetőkben sem érezhetik biztonságban magukat. Az egyre jobban elszaporodó, nők ellen elkövetett szexuális inzultusok miatt a Hessen tartománybeli Hanau város rendőrsége  – kínjában –  temetőjáró hölgyeknek szánt tanácsokat tett nyilvánossá „Így viselkedjen helyesen” címmel. Ennek lényege, hogy az érintett nők elsősorban udvariasak maradjanak – írja a Jouwach német online portál.

Ahhoz már sajnos jó ideje hozzászokott a németországi temetőlátogató, hogy a sírköveket vandál módon megrongálják, sokszor a fémből készült dekorációkat ellopják, esetleg a magányosan mászkáló, többnyire idős embereket kirabolják. Olykor a temetőhöz tartozó falusi templomot is megszentségtelenítik rombolással, lopással. Már lassan két évtizede zárják az ilyen elhagyatottabb templomokat és csak mise idején szabad belépni – saját tapasztalatból tudom.

A temetői bűnözés azonban új szintet lépett, és a 2018-as merkeli évben a halottak csendjét újabban szexuálisan molesztált idős, 83 éves asszony kiáltása, vagy megerőszakolt 12 éves kislány kétségbeesett sikolya töri meg.

A múlt héten a hanaui főtemetőben egy 61 éves nő esett szexuális támadás áldozatául, ami az ottani rendőrséget egy kvázi viselkedési kódex kiadására ösztökélte. Mint tudjuk, eddig is jó tippekkel jártak elöl német politikusok és hatóságok, ha a – többségében importált – szexuális erőszakkal kapcsolatban kéretlen tanácsokat osztogattak azok potenciális áldozatainak. Felejthetetlen a kölni főpolgármesternő egy karnyújtásnyi távolság betartására vonatkozó javaslata, vagy az észak-rajna-vesztfáliai belügyér random késelések elkerülését megcélzó tippje, miszerint nem kell túl közel menni idegenekhez…

Lássuk azonban a hanaui rendőrség tanácsait:

• Mondja ki hangosan és érthetően a NEM-et és használjon mindig udvarias formát: „Hagyja abba kérem! Hogy jut Önnek eszébe engem szexuálisan zaklatni?!” – ezáltal remélhetőleg fel lehet hívni más temetőlátogatók figyelmét is. (Az persze kimaradt, hogy talán arabul és annak melyik dialektusában, pastu, urdu, swahili, haussa, esetleg angol nyelven kell-e határozottan, de udvariasan rendre utasítani a támadót?)

• Kérje más temetőlátogató segítségét, például így: „Hello, igen Ön, a piros pulóverben! Engem itt éppen szexuálisan molesztálnak! Kérem segítsen és hívja a rendőrséget! (Valóban életszerű helyzet, amikor valakit mondjuk hátulról letepernek, gyorsan átkiabálni nyolc sírral távolabbra…)

• Értesítse lehetőleg saját maga azonnal a rendőrséget a 110-es hívószámon, vagy kérje más látogatók támogatását. (Ez tulajdonképpen megegyezik az előző tippel, piros pulóver nélkül, de közben elő kell kotorni a táskában hordott telefont is.)

• Jegyezze meg a támadó jellegzetes testi vonásait és az öltözékét, hogy ezzel is támogassa a rendőrséget a körözésben és nyomozásban. (Miután évek óta TILOS migrációs hátterű bűnözök konkretizálása a német sajtóban és maximum „délies kinézetűnek” titulálják általában az elkövetőket, minden bizonnyal sokat segíthet a támadó részletes személyleírása. Azt már megemlíteni sem érdemes, hogy fantomképeket sokszor csak hetekkel az esemény után hoznak nyilvánosságra, egyéb “testi jellegzetességekről” pedig végképp illetlen volna beszélni ugyebár.)

Hírdetés

• Kerülje a konfrontációt a támadóval! Ne tegye ki magát veszélynek! Nem tudhatja, hogy az elkövető milyen lelki állapotban van és mennyire lehet agresszív. (Tehát adja meg magát az áldozat, ami azért is hasznos, mert ha képes védekezni, akkor még neki származhat később kellemetlensége „súlyos testi sértés miatt”.)

• Amennyiben lehetséges, rokon, vagy barát kíséretében keressen fel temetőt.

• Legyen különösen figyelmes, ha az Ön számára ismeretlen személyek próbálnak Önhöz közeledni! (Igen, a nemi erőszak tettese szinte mindig tüzet kér a síron pepecselő nagymamitól és csak utána csap le…)

• Jegyezze meg a menekülési irányt, esetleg a menekülési járművet, vagy biciklit! (Logikus, hogy a sokkos, talán félholt állapotban lévő öregasszony-kislány-nő az abúzus után sasszemmel követi a bűnöző útvonalát, esetleg előkap egy jegyzettömböt, hogy feljegyezze a rendszámot is, bár a biciklinél ez problémás lehet.)

És végül még egy jó tanács, amelyben a hivatalok által kötelezően használt nyelvi genderficam is megjelenik:

„Amennyiben Ön mégis áldozattá vált, tegyen feljelentést, mert a hallgatás a tettest/tettesnőt (!!!) segíti, és csak így lehet őket megbüntetni, továbbá más áldozatokon segíteni.”

Az pusztán véletlen, hogy a német nők jó része Merkelt választotta ismét, a neme miatt és többségükben változatlanul jónak ítélik politikáját. Az adófizetők pénzéből nagyvonalúan táplált migrációs-ipar legtöbb profitőre is nő. A feminista hangadók kifejezetten védik a milliós nagyságrendben importált orientális kultúra nőket elnyomó ideológiáját, hangoztatva egyúttal, hogy nemi erőszak bizony mindig létezett, amiért az elnyomó partiarchális-fehér-öreg férfiakat teszik felelőssé. Az ugrásszerűen megnövekedett, migrációs hátterű tettesek által elkövetett szexuális bűncselekmények ténye csak keveseket érdekel, holott mindez a Szövetségi Bűnügyi Hivatal statisztikáiból kitűnik – ráadásul ez csak a jéghegy csúcsa, mivel kizárólag a feljelentéseket és a kinyomozott eseteket veszi figyelembe.

Nem vagyok rendőr és – hál’ Isten – nem Hanauban élek, de amellett, hogy minden részvétem a szexuális abúzusok ártatlan áldozataié, mégis lenne egy tanácsom a Merkel-rendszerben még mindig vakon hívő hölgyeknek:

Maradj otthon és ne menj sehová! Zárd be jól az ajtódat! Ha esetleg mégis rád jönne némi rettegésféle, akkor azt – lehetőleg – halkan tedd, hogy ne inzultáld éjjeli titkos zokogásoddal a szomszédodba nemrég beköltöztetett szociálissegély-nomádokat. Az egyik hatalmas multi-kulti online áruháznál egy ideje praktikus burkát, hijabot és hasonló, a nőket komplett elrejtő öltözéket lehet rendelni szerény ötven euró körül. Ez is az önvédelem egyik lehetősége. Végül köszönd meg naponta a helyzeted azoknak, akiket te választottál! Azoknak, akik golyóálló limuzinokból, számtalan testőrrel biztosítva jó tanácsokat osztogatnak neked, az erős, emancipált nőnek, új-németül: a powerfraunak.

Szerző: HeroesNeverDie

The post HND: Temetői erőszak – engem itt épp molesztálnak, esetleg kihívná a rendőrséget? appeared first on PolgárPortál.


Forrás:polgarportal.hu
Tovább a cikkre »