HND: A vén kecske nyilvánosan megnyalta és nem reklamált senki!

HND: A vén kecske nyilvánosan megnyalta és nem reklamált senki!

Abban a reményben hagytam ki azt az internet-kutatók számára egyébként régóta ismert személyt a PEDOkrácia hatalma című három részes tanulmányomból – akiről ma végleg lehullt a lepel –, mert éreztem, hogy végre történni fog valami.  Igen, nem csalódtam! Mert mi, internetes felfedezők, akik közé magamat is sorolom, figyelünk és a többség számára sokszor követhetetlennek tűnő módon kooperálunk is. Mi SOSE írunk ki semmit a (bolse)Wikipédiából, maximum ha Felső-Volta legújabb focieredményeire vagyunk kíváncsiak Hátsó-Guinea ellen, de ilyen ritkán szokott előfordulni. Paul Joseph Watson, az Infowars brit származású fenegyereke robbantott. Megint.

A frenetikus humorú politikai kommentátor mondta nem is oly rég: Populism is the new punk – ami azt jelenti, hogy a populizmus, az új „punk”, azaz az új fiatal, nonkonformista forradalmár, amely egy haldokló, magát liberálisnak nevező, az egykori frankfurti iskola neo-marxista emlőin csüngő, az amerikai kommunális aktivisták Saul Alinsky fogatókönyvéből agitáló, jobb sorsa érdemes új-bolsevik klónok komplett ellentéte. Nos, Paul Joseph Watson nem igazán ismert hazánkban, mégis érdemes megnézni legújabb videóját az egykori amerikai elnök, Barack Husszein Obama helyetteséről, ami korábbi youtube videók összevágott és koncentrált változata. A rövidfilm megtekintéséhez definitív nem kell tudni angolul. Sőt! Akár a hangot le is lehet venni. Joe Biden, aki 2009-től 2017-ig az Obama adminisztráció helyettes elnöke volt, akinek egyik fia a legzsírosabb ukrajnai gázkitermelő vállalat, a Burisma Holding elnöki posztját kapta meg a majdani puccs után, a már korábban is ismert, de most összefoglalt videón mutatja meg igazi arcát!

A PolgárPortál tegnap egy rövidhírt közölt a #metoo mozgalom kieszelőjének képével. Nem a fotón bemutatott személy kinézetével van baj, hanem a hipokrita, azaz álszent kampányokat, viselkedést akartuk illusztrálni. Biden ellen nyolc évig senki nem kampányolt.

Kedves Olvasó! Koncentráljon legyen szíves a kislányok arcára, spontán mozgására! Nézze meg a szülők zavart reakcióját, akik NEM MERNEK az Egyesült Államok helyettes elnökével ujjat húzni. Az arrogancia csimborasszója, ha egy ilyen magas, sőt, nagyon magas beosztású politikus kis gyerekek fülébe súgja:

„Ha fiatalabb lennék…” és „Ne randizzál harminc évesnél fiatalabb fiúkkal!”

Képzeljük el, ha ilyen videók Donald Trump elnökkel kapcsolatban özönlenék el az internetet. Arról a Trumpról beszélünk, aki ellen a januári feminista felvonulás, a Women’s March irányult, amely SOHA nem vette figyelembe a Fehér Ház vén kecskéjét, aki megnyalta ugyan, de senki sem háborodott fel miatta.

Hírdetés

Az már csak mellékzönge, hogy Biden a szolgálatára felesküdött biztonsági embereket is zaklatta, ha nem férfinak születtek, továbbá a hadsereg hajós egységének katonái kénytelenek voltak elrejteni előle női bajtársaikat…

Azért van abban valami extrém perverzió, hogy nyolc éven keresztül ilyen figurák diktálták a világnak, azon belül Magyarországnak is, mit kell gondolniuk az emberi jogokról és mik is egy jogállam alapvetései.

Szerző: HeroesNeverDie

 

The post HND: A vén kecske nyilvánosan megnyalta és nem reklamált senki! appeared first on PolgárPortál.


Forrás:polgarportal.hu
Tovább a cikkre »