Hivatalos: Orbán Viktor lesz a CPAC főszónoka

A szervező Alapjogokért Központ hivatalosan is közölte, hogy Orbán Viktor miniszterelnök lesz a május 19-én és 20-án, Budapesten rendezendő Conservative Political Action Conference-t (CPAC, Konzervatív Politikai Akciókonferencia) főszónoka.

Az Alapjogokért Központ az Amerikai Konzervatív Unióval (ACU) közösen rendezi meg Európában először az eseményt, amelynek központi tematikája az Isten, haza, család hármas egysége.

Hírdetés

 

A konzervatívoknak továbbra is meg kell védeniük a nyugati civilizáció zsidó-keresztény alapjait, valamint a nemzeti identitást és az állami szuverenitást a föderalisztikus törekvésekkel szemben. A genderideológia egyre fenyegetőbb veszélyeiről pedig a magyarok a gyermekvédelmi népszavazáson elmondták a véleményüket: a valaha volt legtöbben szavaztak arra, hogy meg kell óvni gyermekeinket, a hagyományos családmodellt.

A magyar jobboldalnak ezen ügyek mentén szövetségesei vannak a világban: többek között Budapestre jön Rick Santorum korábbi republikánus elnökjelölt, szenátor, Václav Klaus egykori cseh államfő, Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) elnöke, Tom Van Grieken, a belga Flamand Érdek (VB) vezetője.

A rendezvényen részt vesznek osztrák, spanyol, olasz, holland parlamenti és uniós parlamenti képviselők, valamint amerikai kongresszusi képviselők. A vendégek között lesz még Ben Ferguson vagy Candace Owens amerikai influenszerek, médiaszemélyiségek is. Online vagy videón kapcsolódik be a konferenciába Nigel Farage brit politikus, Santiago Abascal, a spanyol jobboldali VOX párt elnöke és Tucker Carlson amerikai médiaszemélyiség.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »