Hittanosok találkozójára gyűltek össze a fiatalok a délvidéki Beodrán

Hittanosok találkozójára gyűltek össze a fiatalok a délvidéki Beodrán

Immár a 3. Hittanosok Találkozóját rendezték meg Beodrán november 18-án, idén ez volt a második ilyen esemény. Ez alkalommal a beodrai és a törökbecsei diákok tölthettek együtt egy örömben és nevetésben gazdag napot. A találkozón hatvanan vettek részt.

A diákok a reggelt egy előadással kezdték: a Nagybecskereki Pasztorális Iroda munkatársaitól, Illustrisimo Angélától és Gerdof Zsolttól Jézus születéséről és az adventről tanulhattak. Ezt követően a gyerekek egy szülinapi ajándékokkal teli plakátot készítettek Jézus születésének megünneplésére.

Ezt követően mézeskalács-díszítésben bontakoztathatták ki kreativitásukat a résztvevők. Gyönyörű alkotások születtek, amelyeket a gyerekek haza is vittek, hogy a családtagjaiknak ajándékozzák. Minden program előtt és után a fiatalokat a beodrai plébánia udvarán, illetve a templom körül lehetett látni bújócskázás, focizás és sok más játék közben.

Hírdetés

Az éhes pocakokon helyben készült lángosokkal segítettek.

A napot a 15 órakor kezdődő szentmisével zárták Mellár József esperes celebrálásával, a rengeteg gyerek énekszóval töltötte meg a beodrai templomot.

Forrás és fotó: Nagybecskereki Egyházmegye

Magyar Kurír


Forrás:magyarkurir.hu
Tovább a cikkre »