Hitler által képviselt világnézet nem felemelte, hanem tönkretette a német népet

Hitler által képviselt német világnézet nem felemelte, hanem tönkre tette a német népet! Hitlert követően Németország valamennyi első számú vezetője megbukott állítják a reális zöldek, Nógrádi György véleményre hivatkozással.

Nógrádi György, biztonságpolitikai szakértő, közgazdász, egyetemi tanár, a hadtudományok kandidátusa Merkel bukását a migrációval hozza összefüggésbe.

Nógrádi úr véleményével a reális zöldek azonosulnak, hozzá teszik Merkel által favorizált német energia politika időjárásra vonatkozó hatását.

Hírdetés

A német energia politika előidézője Európa szélsőséges időjárásának. A földi légkörben a levegőnek Európa területén kétirányú mozgása létezik: vízszintes, függőleges, más földrészeken kör alakú is.

Valamennyi mozgásforma az egymástól eltérő területek közötti hőfok kiegyenlítődések kívánja elérni a természet törvényének megfelelően. A szélkerekek a levegő vízszintes, a napelemek a levegő függőleges mozgásához szükséges kinetikus energiát csapolják meg.

A Kárpát medence időjárására a Németországban telepített szélkerekek, napelemek hatása meghatározó vált. Minden eddiginél szélsőségesebbé válik az időjárás alakulása a Kárpát medencében.


Forrás:realzoldek.hu
Tovább a cikkre »