Hisztérika szülőháza

Hisztérika szülőháza

MTI/Kovács Attila

„Orbánék több mint 70 ezer külföldi, többségében ukrán vendégmunkást hoztak be az utóbbi években az országba, mert azok olcsóbbak, mint a magyar munkavállalók!

Orbánék ráadásul most tovább könnyítik az ukránok munkavállalását, mert a magyar dolgozókat a kormány nem akarja megfizetni.

Mindeközben Karácsonyról hazudják azt, hogy támogatja a gazdasági bevándorlást. Aljas, hazug banda.

2016 óta megötszöröződött(!) a Magyarországon dolgozó külföldi dolgozók száma, akiknek túlnyomó többsége képzetlen ukrán vendégmunkás. Egy év alatt 37 ezer(!) ukrán munkás érkezett.

Hazudnak! Osszátok meg, hogy mindenkihez eljusson az aljasságuk!”

Hírdetés

Szabó Tímea: Aljas, hazug banda

————————————–

 

„»Ha szolgálni kívánok valakit, azokat szolgálom, akiknek szolgálójuk nincsen: a védteleneket. Akiknek sem a darutollas úri világban, sem az egyenlők közt egyenlőbbek világában nem jutott szó, akik a versenytársadalom versenyképtelenjei. Akiknek nincs eszközük megvédeni önmagukat. S akik épp ezért leginkább szorulnak védelemre.«

Ma 31 éve választották köztársasági elnöknek Göncz Árpádot. Szavai örök életűek, és útmutatás a ’22-es kormányváltás utáni világhoz.

Karácsony Gergely vezetésével jövőre olyan országot teremtünk, ahol a politika szolgálja az embereket, nem az emberek a politikát. Ahol nem az 1%, hanem 99% jóléte és boldogulása a cél!

Óbuda-Békásmegyer képviselőjeként büszke vagyok arra, hogy szülőházam mellett áll Árpi bácsi szobra.

Szabó Tímea: Ma 31 éve választották köztársasági elnöknek Göncz Árpádot


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »