Hisztérika nagyon takarítana

Adott egy ország, melynek határait és légterét minden oldalról Soros György és migránshordája fenyegeti. Az idegenszívű milliárdos bekebelezte az egész ellenzéket, helytartóival új birodalmat épít, melyben hamarosan mindenkinek nagyon-nagyon rossz lesz. Férjeinket és fiainkat átnevelő táborokba viszik, ahonnan muszlim fundamentalistákként térnek majd haza, az asszonyoknak csadorban kell járniuk, gyermekeink pedig a Koránt fogják másolgatni az iskolában, miközben Soros ül a pénzeszsákjain és röhög. Hörög és röhög, mert legyőzte a fehér Európát, amelynek védelmét Orbán Viktor és hős vitézei nem tudták ellátni, bár mindent megtettek. Megpróbálták a sok faékkel Németh Szilárdtól Kósa Lajoson és Semjén Zsolton át Budai Gyuláig zárva tartani a kapukat, Szent István öröksége mégis odalett. Ez a Fidesz kommunikációja most már évek óta. Semmi jövőkép, semmi intelligencia, semmi értelmes felvetés. Csak a hergelés, csak az ostobaság, csak a szétcsúszott külső, rohadó belsővel.

Ez az ő dolguk. Mi, akiknek borzalmasan tele van a hócipőnk ezzel az elmeháborodott brigáddal, nem akarunk egy ilyen színvonalon működő országban élni. De! Ahogy körülnézek az ellenzéki sajtótermékek háza táján, vagy megnézem a cikkek alatti kommenteket, mélységesen megdöbbenek.

Mert minden „lázadó” médium – papíron – az Orbán, takarodj!-mentalitás jegyében dolgozik, ám minden második írásban fanyalognak az impotens ellenzéken, a jövőképnélküliségen, a belső harcokon, meg azon, hogy mindenki alkalmatlan a Döbrögik leváltására.(…)

Hírdetés

Nem! Ehelyett szépen felülnek a Fidesz által hajtott körhintára, s azon nyafognak, hogy a jelenlegi hatalomnak sajnos nincsen alternatívája, mert mindenki impotens. Ám a sajtótájékoztatókon ugyanúgy szarságokat kérdeznek az ellenzéki pártvezetőktől, mint a fideszes lakájmédia, vagy az Orbán-csicskák által kitalált álhíreken pörögnek, vagy ugyanúgy beleállnak a „Botka milliárdos-e, Vona buzi-e, Gyurcsány bolond-e, az LMP-s politikus nőmolesztáló-e” színvonalú, irányított ostobaságokba. Persze hogy Orbán és Habony betegre röhögik magukat azon, hogy egy fűszálat sem kell keresztbe tenniük. (…)

Mi, itt a Zsúrpubinál hétről hétre beszélgetünk ellenzéki politikusokkal, minden oldalról, mert tényleg kíváncsiak vagyunk arra, hogyan képzelik el Magyarország jövőjét, s hiszünk abban, hogy igenis leváltható ez a maffia, mely lassan kilopja alólunk az unokáink jövőjét is.

Hét hónap van vissza a választásokig. Mivel a sajtónak óriási felelőssége és befolyása van a közéletben, és hatalmas a szerepe a közbeszéd alakításában, lassan el kellene kezdeni építeni az ellenzéket ahelyett, hogy mindenkit lefikázunk. A sajtó már rég nem objektív, nagyon kevés az elfogulatlan újságíró. Mi is szavazópolgárok vagyunk, markáns véleménnyel. A tényekhez ragaszkodni kell, de arra, hogy mindenkire morgunk, kivétel nélkül, most nincs idő.

Miss Poppy: Így akarjuk eltakarítani Orbánt?


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »