Historikus párhuzamok

Historikus párhuzamok

Hogy mit is gondolok a morális mocsárról? Valami nagyon természetelleneset. A legnagyobb bűnök az emberi jogok.

Hogy mit is gondolok a morális mocsárról? Valami nagyon természetelleneset. A legnagyobb bűnök az emberi jogok.

Krisztus után 220-ban a kínai Han-dinasztia császárai megépítették az első Kínai Nagy Falat, mert a mongolok – gazdasági menekültként – szerettek volna átjutni Kínába, egy magasabb életszínvonal reményében.

A későbbi császárok pedig a hunok és a vandálok és egyéb barbárok visszatartására, továbbépítették a Kínai Nagy Falat még pedig a szárnyas kapuval. (Eszembe jutott a „szárnyas kapu”, amit Werner Faymann osztrák kancellár kerítés HELYETT óhajtott volna építeni 2015-ben a migránsok esetleges rendszabályozására).

A hunok és a vandálok a Nagy Faltól „megrémülve” a kelet helyett a nyugatot vették célba (micsoda bátor Kína!), mígnem elérték a Nyugatrómai Birodalom határát. Tudjuk, hogy ezt követően a Nyugatrómai Birodalom egyre jobban meggyengült, majd elbukott. Azt is tudjuk, hogy a történelem során minden nagy birodalom elbukott eddig, de nem annyira a külső támadás pusztította el őket, hanem valamilyen BELSÓ elégedetlenség kulminálódása és az erkölcsi elmocsarasodás során fulladtak meg, szakadtak szét és atomizálódtak – nemzetekké.

Hírdetés

Hogy mit is gondolok a morális mocsárról? Valami nagyon természetelleneset. Beleolvasok De Mattei, professzor „elátkozott” mondásába és bizony egyetértek vele:

A legnagyobb bűnök tehát manapság emberi jogok!

A nemzeteket és a tisztességet mindemellett pedig megölni nem lehet sem unióval, sem vandál pusztítással, mert a nemzetek élni fognak örökké. Ha másként nem, akkor Nagy Falakkal és a moralitás természetes fenntartásával, miként a férfiak férfiasak, a nők nőiesek maradnak és a gyermekek XY és XX nemi kromoszómákkal fognak születni.

Meggyőződésem.

Gundy Sarolta – Hunhír.info


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »