Hirtelen lett három új kihívója Tarlós Istvánnak

Hirtelen lett három új kihívója Tarlós Istvánnak

Egy önjelölt James Bondról, egy villanyszerelőről és egy olyan postásról van szó, akinek a főnökei megmondták, munkaidőben nem gyűjthet aláírásokat.

Három, szinte teljesen ismeretlen jelölt is bejelentkezett Budapest vezetésére – írja a Népszava. Ács Lászlóról, Révész Ferencről és Schlagmüller Gáborról van szó.

Ács László a Zöldek Pártja nevezetű formációt vezeti. „A semmiből felépítettem négy piacvezető céget, volt bankom és számtalan méretű cégem. Aztán mindent elvettek tőlem. Közben kaptam a pofonokat, és figyelmeztettek, hogy ne ellenkezzek, mert mögöttük áll a legizmosabb maffia, az állam” – mutatta be magát a Népszavának az aspiráns, hozzátéve, a Fidesz- és az MSZP-kormány is kitolt vele.

Hat gyermeke van, a középiskolában pedig – állítása szerint – James Bondnak hívták, 180 centis magassága és kigyúrt teste miatt.

Révész Ferenc 61 éves villanyszerelő. Felnőtt gyermekei vannak, és „nap mint nap találkozik azokkal a gondokkal, amelyeket minden budapesti polgártársra is tapasztal”. Révész – elmondása szerint – nemzeti
érzelmű és Budapestet az erkölcs, a jog és a tisztesség alapján vezetné.

Hírdetés

Első lépésként visszanevezné a várost Budapest Székesfővárosra.

Felülvizsgálná a kerületek határait, és azokat a közterületeket, amelyek „népbiztosok, az 1956-os szabadságharcot megtagadó művészek, a népköztársaságot kiszolgáló színészek és sportolók, díszpolgárok, ügynökök nevét viselik”.

A születése óta Budapesten élő Schlagmüller Gábor negyven éve dolgozik postásként.

A főnökei egyébként megmondták neki, hogy postásként nem gyűjthet ajánlásokat.

Schlagmüller egyébként a 120 ezer taggal bíró Budapest régi képeken nevű Facebook-csoport alapítója.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »