Hírt hamisított a HírTV és a Heti Válasz

Hírt hamisított a HírTV és a Heti Válasz

img_0331.PNGHatalmas kamuhír terjed a neten arról, hogy Orbán Viktor mégsem beszél 1956 60. évfordulóján. Az álhírt a HírTV és a Heti Válasz is terjeszti. Szomorú, hogy a nagy bosszúhadjárat már itt tart…

A Hatalmas kamuhír terjeng a neten, amit a HírTV terjeszt. A kamuhír szerint Orbán Viktor nem vesz részt október 23-a 60. évfordulóján, mert Brüsszelbe kell mennie az Európai Tanács ülésére. A HírTV szépen hazudik, ugyanis valóban történt ilyen, csak 2011-ben. Orbán Viktor nagyon is ott lesz október 23-án és beszédet is fog mondani.

Ennél is tovább megy a Heti Válasz online-on Dévényi István. Az „újságíró” gyakorlatilag azt sugallja, hogy Orbán Viktor megfutamodott a nyilván beszédtől. Mivel a tegnapi napon Juhász Péter egy ellenzéki tüntikén bejelentette, hogy ki fogják őt fütyülni. Gratulálunk Dévényinek, olvasni kéne néha az MTI-t, hogy kiderüljön, hogy egy kamuhírt vett hát – különösképpen azért, mert Dévényi korábban az MTI főszerkesztője volt.

img_0330.PNG

Gratulálunk ehhez kiváló újságírói teljesítményhez mind a HírTV-nek, mind a Heti Válasznak. Nyilvánvalóan ezt értették a polgári újságírás alatt: igényes, pontos és precíz munka.

<!– –>


Forrás:spiler.blog.hu
Tovább a cikkre »