HÍREK 78.

HÍREK 78.

Svéd különleges egységek akadályozták meg, hogy iszlamisták lefejezzenek egy papot Malmöben –

1 / 1

A malmői keresztény papot tegnap rabolták el egy templom közeléből. A pap épp a templomból jött kifelé, de a parkolóban zsákot húztak a fejére és egy autóba tuszkolták.

A merénylők nem tudták, hogy a késő esti esetnek szemtanúja volt a templom takarítója, aki a történteket látva azonnal értesítette a rendőrséget.

A rendőrség a térfigyelő kamerák segítségével végigkövették a jármű útvonalát és azonnal az autó nyomába eredtek. A merénylők a papot egy elhagyott erdős területre vitték.

Hírdetés

A rendőrökkel érkezett a svéd különleges erők egy egysége is, épp időben mert amikor megérkeztek a pap már egy betontuskó előtt térdelt megkötözve az egyik iszlamista pedig telefonjával rögzítette, ahogy a másik egy szablyát vesz elő a kocsijából és indul a pap felé.

Ekkor léptek közbe a rendőrök és a különleges egység, akik ártalmatlanná tették a merénylőket. A pap később elmondta, hogy a támadók arról beszéltek, hogy példát statuálnak vele, hogy már Európában is jelen van az ISIS.” (Forrás: nordfront.se, külföldiapro.com)

Egy szelfit a srácokkal, Mutti Merkel? Vagy esetleg adjunk nekik egy Bibliát, és meséljünk a Húsvétról?

Aztán még gyorsabban és hatékonyabban távolítsuk el a kereszteket a keresztény templomainkról, mert lám, a srácokat tényleg zavarják a keresztény jelképek és a keresztények.

Aki helyesli az ellenőrzés nélküli beözönlést, amellyel ezek a mocskos, rohadt állatok is megérkeznek Európába, az idióta vagy gazember. Azokat is repülőre kell rakni, és elvinni őket  mondjuk Palmyrába.

Aztán lehet osztogatni Bibliát…


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »