HÍREK 74.

HÍREK 74.

„Szexuális asszisztensek dolgoznak Csehországban

 A testi fogyatékkal élő embereknek nyújt segítséget az a szexuális asszisztensi szolgálat, ami a napokban kezdte meg működését Csehországban. A szolgáltatást a cseh belügyminisztérium hivatalosan engedélyezte, de megszabta annak feltételeit is.

„Az első szexuális asszisztenseket több érdeklődő közül választottuk ki. Az önkéntes jelentkezők mindegyikének már van tapasztalata szexuális munkában és a gyakorlatban már mindnyájan voltak testi fogyatékkal élő férfiakkal is” – jelentette ki Lucie Sídová, a Rozkos bez rizika (Kockázat nélküli élvezet) nevű civil szervezet ügyvezető igazgatója kedden Prágában a témával foglalkozó nemzetközi szakmai egészségügyi konferencián.

A Szexhez való jog nevű, most induló asszisztensi programot külföldi példák alapján dolgozták ki, anyagi fedezetet a cseh pénzügyminisztérium nyújtott hozzá.

Szexuális asszisztensi szolgálat már Svájcban, Németországban, Dániában, Belgiumban, Franciaországban, Ausztriában és Hollandiában is működik.

A cseh szexuális asszisztensnőknek szerződésük megkötésekor etikai kódexet is alá kellett írniuk. Az asszisztenseknek rendszeres orvosi ellenőrzésre kell járniuk, tisztában kell lenniük küldetésükkel, az esetleges problémákkal. Egy óra az asszisztensekkel 1200 koronába, azaz18 ezer forintba kerül.” (Index)

Csodálatos az új világ! Lassan minden a helyére kerül, és mindenki megkapja új nevét.

Hírdetés

Régen, az antivilágban például csak a gimnazisták ballagtak, és a ballagásnak így volt rangja és értelme.

Ma már az ovisok is ballagnak.

Régen a titkárnő titkárnő volt, főzte a kávét, megírta a leveleket, és még ki tudja, mi mindent csinált.

Ma már nincs titkárnő. Ma manager asszisztens van. Már csak egy kicsit várni, és a segédmunkás is átlényegül „átvitel technikussá” a tróger meg franciásan „trozsőr” lesz, az önbecsülés végett.

Hajdan gyogyó volt meg kislétszámú, ma pedig „különleges nevelési igényű gyerek” van, aki bedrogozva leszúrja a mentőst, de hát Istenem, egy igazi liberális a drogok legalizációjáért harcol, úgyhogy nincs azzal a fiúval semmi baj, biztos a hülye mentős nem végezte rendesen a dolgát.

És íme, felhágtunk egy újabb grádicsra. Nincs többé kurva sem, csak „szexuális asszisztensnő”.

Tehát, ha a kislányunk 1200 koronáért leszop valakit, akkor büszkén meséljük a szomszédoknak, hogy a mi kis drágánk szexuális asszisztensként dolgozik, jó állása van, jól is keres, és ha elég szorgalmas, még fluffer is lehet belőle.

Bazmeg…


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »