HÍREK 57-58.

HÍREK 57-58.

„ÁTTÖRTEK: ÖTEZER MIGRÁNS MENETEL GRAZ FELÉ

DIE PRESSE, JUTARNJI LIST, KLEINE ZEITUNG

Magyar Idők Online

Több ezer migráns törhetett át a szlovén-osztrák határon, akik megunva a várakozást, a mintegy 50 kilométerre levő Graz felé tartanak.

A Die Presse szerint 1000, a Jutarnji list szerint 5000 migráns unta meg az ellenőrzéssel és regisztrációval járó várakozást a szlovén-osztrák határon. Áttörtek Spielfeldnél az osztrák oldalon és a B76-es úton menetelnek északnak, azaz a mintegy 50 kilométerre levő Graz felé. Osztrák források szerint mindennek előzménye az volt, hogy előbb az afgánok egy csoportja törte át a szlovén-horvát határon felállított kordont.

A stájer Kleine Zietung információja szerint a migránsok elsősorban azért indultak el északnak, mert úgy tudták, hogy Németország mindössze 100 kilométerre van, és nem akartak tovább a buszokra várni. A menetoszlop eljutott Vogauig, ahol viszont a közeli laktanya katonáival és páncélosaival találkoztak. Amint azt Gerhard Schweiger a stájer hadparancsnokság részéről tájékoztatta a Kleine Zeitungot, éppen egy gyakorlaton volt az egység.” (Magyar Idők)

„Mig­rán­sok ezrei gya­lo­gol­nak Auszt­ri­á­ban Né­met­or­szág felé…

A rend­őr­ség he­li­kop­te­rek­kel kí­séri őket és azt pró­bálja meg­aka­dá­lyozni, hogy a tömeg fel­jus­son az au­tó­pá­lyára.

   Nem volt hajlandó tovább várakozni a regisztrációra a szlovén határon beengedett menekültek tömege, és gyalog elindult Graz felé.

A rendőrség biztosítja a menetet, és igyekszik megakadályozni a migránsokat, hogy a B67-es főút helyett az autópályára kijussanak.

Hozzávetőleg ezerötszáz menekült áthatolt a rendőrségi kordonokon szerdán az ausztriai Spielfeldnél található befogadóállomáson és gyalog elindult Graz felé – közölte a helyi rendőrség is.

A rendőrök megpróbálták rábeszélni őket, hogy forduljanak vissza, de amikor nem tudták őket megállítani, arra törekedtek, hogy a menet ne tudjon felmenni az autópályára. A gyalogos tömeget rendőrségi járőrkocsik és a levegőben helikopterek kísérik.” (ripost.hu)

Olvasom ezeket a híreket, és felrémlik a közelmúlt. Amikor migránsok indultak el a magyar autópályán Ausztria felé.

Hírdetés

Emlékeznek?

Akkor konvojokat szerveztek, hogy „kimentsék” Magyarországról a szerencsétlen embereket, akiket a náci magyarok hagynak az autópályán gyalogolni.

Aztán persze küldtünk értük buszokat, és vittük mindet a határra.

Most meg csak úgy gyalogolnak. Aztán visszafordulnak, mert megnézik a GPS-en, hogy túl messze van Németország. Aztán a táborban összeverekednek. Amúgy Horvátországban, Szlovéniában a sárban fekszenek, és egy mobil vécé jut sok-sok ezer emberre.

Hallottak önök arról, hogy konvojokat szerveznek mostanában, hogy kimenekítsék szerencsétlen „menekülteket” a borzalmas, náci Horvátországból, Szlovéniából, Ausztriából?

Nem? Nem hallanak ilyesmit?

És nagy sajtóhadjáratról van tudomásuk? Például annak kapcsán, hogy a szlovén rendőrség könnygázzal oszlatta a tüntető migránsokat… Hallottak dörgedelmes cikkekről, ellentmondást nem tűrő jogvédőkről, akik nagyon aggódnak és azonnali vizsgálatot követelnek, követelik továbbá a hetes cikkelyt alkalmazását Szlovéniával, Horvátországgal szemben…

Nem? Ilyesmit sem hallottak?

Érdekes. Én sem.

És ez a csönd beszédesebb mindennél.

A jogvédők, a nemzetközi sajtó, az EU illetékesei, bizottságai és faszkalapjai: mind-mind farizeus, kettős mércével mérő, ócska, hazug gazember.

Ezért kell magasról leszarni mindet. Az összeset. Éppen úgy, mint eddig. Csak sokkal bátrabban, mosolygósabban, büszkébben, mindenféle rossz érzés nélkül.

Mert ezek a rohadékok semmit sem számítanak.

Mert akkor is hazudnak, ha alszanak.

(p.s.: Amikor a bolgárok lelőttek egy afgánt a határukon, Juncker ennyit mondott: „A bolgárokkal vagyunk”. És egyetlen újságcikket sem írtak azok a gengszterek, akiknek be nem állt a rohadt pofájuk, amikor a Röszkénél a rendőrökre támadó horda könnygázt kapott a képébe.

Na, erről van szó. Ezek a mocskok mind kinyalhatják a seggünket!)


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »