HÍREK 153.

HÍREK 153.

„A magyar kormány 1,5 milliárd forintot ajánl Szíria újjáépítésére

A héten Londonban tartanak nemzetközi segélykonferenciát. A cél a szíriai válság okozta szenvedés, végső soron az ebből fakadó menekülthullám mérséklése. A magyar kormány pedig 1021/2016. (II. 3.) számú határozatában el is kötelezte magát, hogy

felajánl 1,575 milliárd forintot

Szíria újjáépítéséhez „kórházépítés és -üzemeltetés útján”.

1,575 milliárd forint az egy fél felcsúti stadion. Egytized fradipálya. Egyhatvanad Puskás Stadion. A felcsúti Puskás Ferenc Labdarugó Akadémia éves TAO-támogatásának nyolcada. A magyar-szerb határon felállított kerítés árának a huszada.” (444.hu)

Imádom az ilyen „híreket”. Mert ezekben benne reszket minden, amit fel kell számolni, el kell tüntetni, örökre.

Hírdetés

Mert hát akkor mi is derül ki a 444-es „akirály” fedőnevű faszkalap fenti remekéből?

Az, hogy ő szerinte a TAO-t a szíreknek kellene felajánlani, és mindent, ami itt épül és neki nem tetszik nem kellett volna megépíteni, de az árát oda kellett volna adni Szíriának.

S leginkább a kerítést nem kellett volna megépíteni, viszont az árát úgyszintén oda kellett volna adni szegény szíreknek.

És –állítólag-, ezek ezt mind-mind komolyan is gondolják. Legalábbis ez volt a 888 elleni –amúgy teljesen jogos- hadjárat egyik vezérfonala. Vagyis, hogy a 444 is csupa-csupa elviselhetetlen, idióta állatságot képvisel, de ők legalább komolyan gondolják.

Hát bazmeg, hirtelen nem tudom eldönteni, hogy a küldetéstudatos, ellenben kifejezetten kártékony elmebetegek, vagy a cinikus barmok elviselhetetlenebbek-e…

(u.i.: Üdvös lenne, ha „akirály” megkérné a lapjukban hirdetőket, hogy azt a pénzt, amit a hirdetésre költenek náluk, odaadnák inkább a szíreknek. Csak hogy érezzük kicsit, nem mindig más faszával szeretitek verni a csalánt, köcsögök!)


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »