HÍREK 14.

HÍREK 14.

„Magyarországon kormányválság van. Az Orbán kabinetben heves belső hatalmi harc dúl azért, hogy kiből mi legyen. Mindenkit csak a saját helyezkedése érdekel, közben senki nem törődik sem az egészségüggyel, sem az oktatással, sem a szociális ellátórendszerrel, sem az államigazgatással, sem pedig a közigazgatással. A menekültválság káros és elhibázott kezelése tovább fokozza a kormányzati káoszt.
Az MSZP szerint ez a kormányválság kárt okoz az országnak, ezért minél előbb le kell zárni – akár a Fidesszel, akár nélküle.” (MSZP.hu) 

Ez így tökéletes. Ez egy műalkotás. Michelangelo teljes tévúton járt egész életében. Őszerinte a szobor benne van minden kőben, csak le kell róla faragni a felesleget. Butaság. Az MSZP tudja a tutit. Nevezetesen, hogy teljességgel lehetetlen minden egyes pillanatban hülyeségeket beszélni, ugyanis a nagy számok törvénye szerint olykor-olykor, legalább véletlenül mindenki mondhat valami okosat vagy igazat. Ez alól egy kivétel van: az MSZP.

Igen, ez az az MSZP, amelyik –egy most nyilvánosságra került hangfelvétel szerint- „fekete” és „forradalmi” kasszákból finanszírozta saját választási kampányát, számla nélkül, feketén alkalmazott embereket, és a pártigazgatójuknak erről annyi volt a mondanivalója, hogy „tudom, az élet bonyolult”.

Aztán az ügyben érintett Komássy Ákos egy interjúban azt bírta mondani, a fekete kassza azért fekete, mert egy fekete színű lemezkazettáról van szó. Ja. A „forradalmi” kassza meg vörös, és a zárja körül egy stilizált vörös csillag van.

Mindegy bazmeg, ilyen nincs.

És csak önöknek árulom el, kérem ne terjesszék: a hangfelvételt ők maguk készítették (mármint az emeszpések), és ők adták oda a sajtónak. Majd egyszer elmondom, kicsoda.

Ezek ilyenek. Tényleg. Ezek most már maguktól lopkodják a maradék üveggolyókat, aztán bekenik szarral, és megetetik egymással. S e felemelő tevékenység közben olykor kiadnak egy közleményt, amelyben kormányválságról beszélnek, és megoldást sürgetnek.

Egy pillanatra üljünk most le. Tegyünk be valami relaxáló zenét, gyújtsunk füstölőt, kapcsoljuk le a fényeket, és egy magányos gyertya pislákoló világánál képzeljük el, hogy az MSZP megold valamit…

Hírdetés

Na ugye… Ilyesmiről még Bunuel mester sem tudott volna filmet készíteni, annyira szürreális.

Ezeknek ma komoly, megoldhatatlan problémát okoz, hogy visszaváltsák az üres üvegeket, mert már az odafelé vezető úton lenyúlná valaki a lét, a többiek viszont rögzítenék, utána meg odaadnák a sajtónak. Aztán

1.: Letagadnák

2.: Bejelentenék, hogy a „lenyúlt” jelentése pusztán ennyi: lefelé mutató irányban nyúl valamiért, esetükben egy eldobott papír zsebkendőért

3.: Kormányválság van, de ők megoldják

De egy teli serblit sem képesek kivinni, mert nincsen hová. Ahová kéne, ott ugyanis önmagukat találják.

Viszont kétségtelen tény, hogy az MSZP még él. Ennek bizonyítékát a 22-es csapdájában találjuk, itt:

„A texasiról kiderült, hogy jóindulatú, nagylelkű és kedves ember. Három nap múlva mindenki utálta. Társaságában kellemetlen rángások futkároztak végig az érzékenyebb gerinceken, tágult is mellőle mindenki – mindenki, kivéve a katonát fehérben, akinek nem volt más választása. A katona Fehérben a lába ujjától a feje búbjáig gipszbe és gézbe volt pólyáivá. Volt két használhatatlan lába, és volt két használhatatlan keze. Éjszaka csempészték a kórterembe, az embereknek fogalmuk sem volt, hogy közöttük van, amíg reggel föl nem ébredtek, és meg nem látták a csípőből fölmeredő két furcsa lábat, a függőlegesen kipányvázott két furcsa kart. Mind a négy végtag furcsán kikötve a levegőben sötéten függő ólomsúlyokhoz, s ő meg se moccant soha. A kötésbe nyílást vágtak mindkét karjának hajlata fölött, ezeken át táplálták valami átlátszó folyadékkal egy átlátszó üvegedényből. Egy béna nikkelcső meredt ki ágyékánál a gipszből, amelyhez egy vékony gumicső csatlakozott, ezen keresztül távozott el a veseürülék, és csepegett szakszerűen egy átlátszó, zárt edénybe a padlón. Mire a padlón álló edény megtelt, a könyökénél a tápláló edény kiürült, úgyhogy a kettőt csak ki kellett gyorsan cserélni, és az a valami csepeghetett beléje vissza. A katona fehérben tulajdonképpen láthatatlan volt, kivéve egy csorba fekete üreget a szája fölött.”

Ez az MSZP. Egyesítik magukban a texasi és a katona fehérben attribútumait. És a csorba, fekete üregükben lakik a Tóbiás Jocó…  


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »