HÍREK 101.

HÍREK 101.

„Egy német kamionos migránsbiztos disznóhússal védi a kamionját

A Youtube-on terjed az alábbi videó, amin állítólag Calais-nál látható egy Anglia felé tartó német kamion, amire legalább négy nagy disznóhús van rögzítve a migránsok elleni védelemként.

A lényeg természetesen az, hogy a muszlimok nem esznek disznóhúst, így a kamionos azt feltételezhette, hogy így az elkeseredett bevándorlók nem próbálják meg megközelíteni a kamionját. (Ezzel egyébként a zsidókat is kizárta.)

Ha biztosra akar menni, akkor fokhagymafüzérrel, fakereszttel és ezüstgolyóval felszerelkezve a vámpírokat is elriaszthatja. (Daily Mail, 444.hu)

Itt van ez a cikkecske, Herczeg Márk írta, ő egy tőrőlmetszett, hamisítatlan, igazi fasz a 444.hu faszistállójából. Írása pedig a liberális elmebetegek írásainak állatorvosi lova. Minden benne van, ami miatt ezek nem elviselhetőek. És ami miatt nem is kell őket elviselni, bármit is állít ezzel kapcsolatban a liberális kánon.

Hírdetés

Mert nézzük csak:

1.: „Elkeseredett bevándorlók”. Az „elkeseredett” jelzőn van a hangsúly. Nos, ezek az elkeseredett bevándorlók saját (ez nem olyan nagy baj) és az arra járó autósok, kamionosok életét veszélyeztetik naponta, amikor megpróbálnak felkapaszkodni a kamionokra, a forgalommal szemben ugrálnak az autópályán, amúgy pedig egyre agresszívebbek és egyre elviselhetetlenebbek. Már régen mindet össze kellett volna fogdosni, és kibaszni Európából. Ráadásul a kamionosok egzisztenciáját is veszélyeztetik azzal, hogy ha sikerül felkapaszkodniuk a kamionra és elrejtőzniük a raktérben, akkor az angol vámosok bármikor letartóztathatják a kamion sofőrjét embercsempészetért. Ez tarthatatlan.

2.: „ezzel egyébként a zsidókat is kizárta”. Óóóóó, mennyire vártam már, hogy előhúzza valamelyik fasz a faszistállóból a zsidókat!

Mert persze ez olyan életszerű. Mi sem valószínűbb, mintsem hogy a Calais-nál kamionokra ugráló kibaszott migránsok között tömegével vannak zsidók, akik így próbálnak meg bejutni Angliába. A zsidók általában kamionokra ugrálva és muszlimok közé vegyülve szokták járni a világot.

Amúgy zsidó ismerőseim és barátaim kivétel nélkül eszik a disznóhúst.

3.: Amúgy józan ésszel és ítélőképességgel az összes faszt a faszistállóból elriaszthatja. Ezen kívül herczegmárkok ellen jó a szívlapát is.


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »