Hihetetlen, hogy nem esnek le – brutális pusztítást végeznek a fatolvajok

Hihetetlen, hogy nem esnek le – brutális pusztítást végeznek a fatolvajok

A falopások is megszüntethetőek – ezt üzenik azzal a videóval, amit nemrég tett közzé dr. Fülöp Erik, Tiszavasvári jobbikos polgármestere a közösségi oldalán

A súlyos természetkárosítást és egyéb bűncselekményeket bemutató videóban Orosz Mihály Zoltán társadalmi integrációs szakértő a rendőrség felelősségét is megállapítja. Mint hangúlyozza, ha majd visszaszorítják a falopások számát, akkor következik az, hogy azokat, akik azt hangsúlyozzák mindig, hogy miért nem lehet megoldani a problémákat, minél előbb el kell takarítani
 
A megdöbbentő felvételeket Zagyva György Gyula közrendvédelmi szakértő is kommentálja, aki szintén döbbenetesnek tartja, hogy „ezt a szintű brutális pusztítást a rendőrség hagyja”
 
A videóban nemcsak a tünetek kerülnek bemutatásra, de a megoldási javaslatokra is felhívják a figyelmet a Tiszavasváriban a cigány-magyar együttélés jobbá tételében már jelentős eredményeket elért szakemberek, akik egy újabb videót ígérnek azok számára, akik nem szeretnének beletörődni a tarthatatlan állapotokba. 

Hírdetés

„A falopást a zéró tolerancia elvét gyakorolva nullára fogjuk tudni csökkenteni, csakúgy, mint az áramlopást és a szemetelést”

– szögezte le a látottakra reagálva dr. Fülöp Erik polgármester.
 



Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »

Hírek

Legújabb hírek