Hihetetlen erőfeszítésre kényszerítette a Veszprémet a "kis" Gyöngyös

Hihetetlen erőfeszítésre kényszerítette a Veszprémet a "kis" Gyöngyös

Most tért vissza a koronavírusból felgyógyult Lékai Máté. Nem is hiába.

A címvédő Telekom Veszprém házigazdaként 26-25-re legyőzte a Gyöngyös csapatát a férfi kézilabda NB I szombati játéknapján.

Ezen a mérkőzésen tért vissza a veszprémiek válogatott irányítója, Lékai Máté, aki az október 17-én rendezett gyöngyösi bajnoki találkozó óta koronavírusos megbetegedés miatt nem játszhatott.

A 41. percben a házigazdák már hat góllal vezettek, ám a vendég hevesiek tíz perc alatt egyre csökkentették hátrányukat, majd sikerült egyenlíteniük, sőt az 56. percben a vezetést is átvették. Az izgalmas, eseménydús hajrában előbb Ubornyák Dávid egy bombagóllal ismét egyenlített, majd Lékai eladta a labdát. A Gyöngyös a győzelemért támadhatott, ám Ubornyák újabb lövését Rodrigo Corrales bravúrral védte, Lékai pedig egy másodperccel a vége előtt megszerezte a győztes találatot.

A hazaiaknál Kentin Mahé, a vendégeknél Mitar Markez volt a legeredményesebb játékos, egyaránt öt góllal. A Veszprém kapusa, Rodrigo Corrales 19, a gyöngyösiek hálója előtt Tóth Mihály 14 védést mutatott be.

Hírdetés

Eredmények:

Telekom Veszprém – HE-DO B.Braun Gyöngyös 26-25 (15-10)

később:

Grundfos Tatabánya KC – Sport36-Komló 18.00

Csurgói KK-Budakalász 18.00

Nyitókép: MTI/Bodnár Boglárka

Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »