Hihetetlen, de 33 éves a német lányt meggyalázó és meggyilkoló afgán menekültfiú

Apja szerint valójában 33 éves az a Husszein "K." nevű afganisztáni "fiatal", aki tavaly októberben megerőszakolt és megölt egy 19 éves német orvostanhallgató lányt, írja a Bild. Pedig a korukról sosem szoktak hazudni az Európát immár kultúrájukkal színesítő jövevények. Tényleg nem.

Husszein K., azaz Khavari kora központi kérdés a bírósági perben, mert ettől függ a kiszabható büntetés is. A férfi 2015-ben menedékkérőként érkezett Németországba. Semmilyen papír nem volt nála. Azt hazudta, hogy 16 éves (más, korábbi forrásokok szerint 17 évesnek mondta magát, de mindegyik szerint fiatalkorúnak), mert tudta, hogy így kedvezőbb elbírálás alá kerül.

Tavaly október 16-án hajnalban a Dreisam folyó partján támadt rá egy biciklivel hazafelé tartó egyetemista lányra. A vád szerint lelökte a bicikliről a lányt, fojtogatta, majd megerőszakolta. Az eszméletlen lány testét ezután a folyóba lökte, ahol a lány megfulladt. A lány egy magas rangú uniós diplomata gyermeke volt.

Husszein Khavari azt is mondta, hogy apja meghalt Afganisztánban. A német bíróság szerint azonban ez is hazugság. A német hatóságoknak sikerült megtalálniuk a most Iránban élő apát. A tárgyalást vezető bíró azt mondta, telefonon sikerült beszélnie vele. Az apa 1984. január 29-et jelölte meg fia születési idejeként.

Hírdetés

(Kuruc.info – Index nyomán)

Előzmények:

"Az jutott eszembe: gyerünk, tedd meg!" – Beismerte az erőszakot és a medika meggyilkolását az afgán "menekült"

Nem először vetemedik gyilkosságra a freiburgi lány meggyalázója

Magas rangú EU-tisztségviselő lánya volt az afgán betolakodó által megerőszakolt és meggyilkolt freiburgi lány

Megbecstelenítette, majd meggyilkolta áldozatát egy 17 éves afgán "menekült" Freiburgban


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »