Hidratálj és újulj meg kortyról kortyra

Hidratálj és újulj meg kortyról kortyra

Megosztás 0 Tweet 0 Megosztás

Ha csak egyet is szeretnél bevezetni, amelynek jótékony hatásai már pár óra után érezhetőek, az legyen a megfelelő mennyiségű, rendszeres vízfogyasztás. A Waterdrop Microdrink italkockái pedig megkönnyítik a célod elérését. Szóljon a száraz január a hidratálásról! A szervezet hidratáltsága hatással van a fizikai teljesítőképességre, a koncentrációs képességre, az általános energiaszintre, a hangulatra. A napi megfelelő mennyiségű vízfogyasztást a szervezet szinte azonnal meghálálja: javul a közérzetünk, könnyebbé válik a mozgás, nő a koncentrációképesség, kisimul a bőr, csökken a vérnyomás, javul az emésztés, csökken az éhségérzet. Napi pár pohár víz észrevétlenül hozzásegít az újévi céljaid eléréséhez. A rendszeres vízivás szokásának bevezetése sokszor a víz semleges íze miatt okoz nehézséget.

A Waterdrop ebben kínál segítséget különleges ízvilágú Microdrink italkockáival. A Microdrink italkockák hagyományos és egzotikus gyümölcsökből, fűszerekből és gyógynövényekből készülnek, nem tartalmaznak hozzáadott cukrot és mesterséges adalékanyagokat, laktóz- és gluténmentesek, így számos diétába beilleszthetők, és gyerekek is bátran fogyaszthatják.

Az új évet és az új jó szokásokat a Waterdrop egy új ízvilággal, a SKY Microdrinkkel ünnepli. Az ananászeper-, maracuja- és fügekaktusz-tartalmú italkocka különleges összetevői számos pozitív egészségügyi hatással rendelkeznek. Az italban találkozik a régi és az új, míg a fügekaktuszt már az 1500-as években használták a gyógyászatban, az ananászepret csak 2003-ban kezdte el nemesíteni egy holland farmer. A Microdrink C-, B1- és B3-vitamint tartalmaz, és adagonként mindössze 5 kalória. A SKY édes, egzotikus íze és finom illata minden korty vizet vonzóbbá tesz, így támogatja pohárról pohárra a napi optimális mennyiségű folyadékfogyasztás elérését felesleges cukor és kalóriák nélkül. A Microdrinkhez a Waterdrop egy lenyűgöző, tükrös égkék színű rozsdamentes acélkulacsot készített, amellyel minden akadály elhárulhat az új célok elérése elől. A waterdrop SKY termékek már elérhetőek a waterdrop.hu webáruházban.

 

Hírdetés

 

 

Partner hír

Megosztás 0 Tweet 0 Megosztás


Forrás:alternativenergia.hu
Tovább a cikkre »