Hidegvérrel ölt az ózdi kettős gyilkos

Tiszta fejjel követte el a horrorisztikus mészárlást Sz. Ádám, az ózdi kettős gyilkosság gyanúsítottja. Két szakértő is kimondta véleményét a férfival kapcsolatban, aki két kamasz fiúval végzett kegyetlen módon, mielőtt még anyjukat is súlyosan megsebesítette volna.

„Az ügyben kirendeltek egy elmeszakértőt, aki, bár azt mondta, minimális pszichés zavara van, de ez nem lépett fel a bűncselekmény idején. A toxikológiai vizsgálat szerint se alkohol, se kábítószer hatása alatt nem állt a gyilkossága elkövetésekor” – magyarázta a Blikknek a férfi kirendelt védője, dr. Pásztor Gábor.

Hírdetés

Az ügyvéd szerint a szakértői vélemények fényében büntethető védence. A nyomozás nemsokára lezárulhat, a gyilkosság gyanúsítottját a napokban fogják kihallgatni a zsaruk.

A borzalmas bűntény az egész települést megrázta: D. Andrea és párja, a 31 éves Ádám az asszony két fiával együtt töltötte az estét. A férfi az éj leple alatt a két fiatal nyakát hidegvérrel elvágta és a nőt is súlyosan megsebesítette. Menekülési utat nem hagyott neki: kulcsra zárta az ajtót, majd aludni tért.

Reggel szomszédjuk éppen a kúthoz ment vízért, amikor meglátta a csurom véres asszonyt, aki elcsente a kulcsot, így bicegett ki a házból, hogy segítséget kérjen. Amíg elmesélte a történteket, a férfi is magához tért, és üvöltve kereste. Végül a rendőrök kiérkezése előtt megsebesítette magát, de csak könnyebb sérüléseket okozott.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »