Hiába mismásolnak a zsaruk: Két cigány halálra verte a badacsonyi magyar borászt…

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság befejezte a nyomozást a két Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei “férfival” szemben. Ahogy arról korábban hírt adtunk, 2018. szeptember 8-ára virradó éjszaka Badacsonyban “két szórakozó baráti társaság tagjai között szóváltás alakult ki, majd dulakodni kezdtek, melynek során egy férfi életét vesztette…”

A bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható két Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei “férfi”, a 34 éves V. János és a 29 éves S. Norbert személygépkocsival menekülni próbált a helyszínről, azonban autójukkal árokba hajtottak. A rendőrök elfogták, majd előállították és őrizetbe vételük mellett gyanúsítottként kihallgatták őket.

Hírdetés

A két “férfival” szemben a halált okozó testi sértés bűntett, valamint S. Norbert ellen további kétrendbeli súlyos testi sértés kísérlet bűntett és járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozás vizsgálati szakaszában a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az ügyben keletkezett iratokat átadták az illetékes ügyészségnek.

police.hu


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »