Hétvégén Komáromban koncertezik Farkasházi Réka és a Tintanyúl

Hétvégén Komáromban koncertezik Farkasházi Réka és a Tintanyúl

December 4-én a Társasjáték címet viselő lemezbemutató karácsonyi nagykoncertjével érkezik a zenekar az Egressy Béni Városi Művelődési Központba – közölte a Villa Camarum Polgári Társulás.

A kétszeres Fonogram-díjas zenekar „Társasjáték” c. lemezének bemutatója ezúttal a hagyományos karácsonyi koncertek keretében, a IX. „A Mi Karácsonyunk” rendezvénysorozat részeként valósul meg. Az új album dalai mellett felcsendülnek a kedvenc karácsonyi Tintanyúl-slágerek is.

Hírdetés

A zenekar a hazai gyermekvers irodalmat népszerűsítve szórakoztatja, neveli és hangolja zenére a gyerekeket, a jövő zenehallgatóit, családi élményt nyújtva. A szakma már két alkalommal is az év legjobb hazai gyermekprodukciójának választotta a zenekar albumait, a „Bumm, Bumm, Bumm” és az „Igazi karácsony” lemezek is ezzel a címmel büszkélkednek.

2022 őszén jelent meg a zenekar legutóbbi albuma Társasjáték címmel. A dalok egy része kortárs költők megzenésített verseiből áll, másik része friss mai hangulatú, ámde ugyanúgy nagy gonddal és igényességgel komponált zene és szöveg. A Tintanyúl-dalok szövegeinek szerzői között találjuk Kovács András Ferencet, Finy Petrát, Szabó T. Annát és Csukás Istvánt is.

A koncert az Egressy Béni Városi Művelődési Központban december 4-én (vasárnap kezdődik) 16.00-tól. A belépődíj 7 euró.


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »